5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Set za putovanje Louis Vuitton

Modna opsesija dana: Set za putovanje Louis Vuitton

Francuski modni brend koji je stekao izuzetnu svetsku popularnost, osnovan je davne 1854. godine i nosi naziv Louis Vuitton (LV). Tradicija ovog brenda duga je bezmalo 160 godina. Ono što je karakteristično za brend Louis Vuitton, koji je osnovao istoimeni gospodin, jeste to da su svi njegovi proizvodi izuzetnog kvaliteta i dizajna.

Mnogi poznati modni dizajneri, koji su radili na određenim poslovnim funkcijama u ovoj modnoj kući, doprineli su njenoj konstantnoj dominaciji na tržištu.

Podsećamo: Mark Džejkobs (Marc Jacobs) je nedavno napustio svoju poziciju kreativnog direktora brenda Louis Vuitton jer je želeo da se posveti svom brendu. Njegova poslednja revija za LV održana je 2. oktobra u Parizu. Iako je Markov odlazak bio gubitak za LV, ovaj brend i te kako nastavlja da nas oduševljava svojim proizvodnim programom (garderobom, cipelama, aksesoarima, kao i dekorativnom šminkom i parfemima).

Danas vam predstavljamo predivan set za putovanje sa potpisom Louis Vuitton. Set čine koferi različitih veličina, između kojih je i kofer namenjen isključivo odlaganju šminke i elemenata za nanošenje iste. Interesantno je i zaštitno pakovanje za teniski reket.

Ukoliko volite da su vam stvari uredno složene i sigurne u koferima koji su predivno dizajnirani, predlažemo vam upravo ovaj predivan set.

Bon voyage!

LV koferi Modna opsesija dana: Set za putovanje Louis Vuitton

Fenomenalan set za putovanje sa potpisom Louis Vuitton

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice