Dolce & Gabbana je italijanski luksuzni modni brend koji su osnovali Domeniko Dolče (Domenico Dolce) i Stefano Gabana (Stefano Gabbana). Svi proizvodi ovog brenda odišu elegancijom i veoma su popularni i traženi među ljudima širom sveta.

Današnju modnu opsesiju čine ove glamurozne sunčane naočare Dolce & Gabbana. Prilikom dizajniranja istih, Domeniko i Stefano su bili inspirisani umetničkim i arhitektonskim pravcem koji se naziva “Sicilijanski barokni stil”. Ram ovih naočara je veoma raskošan i podseća na barokne ramove ogledala i slika, a pozlaćene ruže izgledaju vrlo elegantno. Uz naočare se za odlaganje istih dobija i ova fina plišana kutija u bordo nijansi.

slika13.jpg3 Modna opsesija dana: Sunčane naočare Dolce & Gabbana

Sunčane naočare Dolce & Gabbana

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

Editors choice