Švedska kompanija Lindex, otvoriće 1. septembra svoj prvi objekat u Mercator Centru Beograd na Novom Beogradu. U prodajnom prostoru od 700 metara kvadratnih, svim zainteresovanim kupcima je u ponudi bogat asortiman garderobe za žene i decu, kao i donji veš. Moderne kolekcije ovog poznatog brenda namenjene su svakome, te po povoljnim cenama možete pratiti najnovije trendove.

“Danas je Lindex jedna od vodećih modnih kompanija u Evropi. Radujemo se budućoj saradnji koja će omogućiti odličan modni izbor, uz više nego povoljne cene, svim ženama u Srbiji”, izjavio je direktor međunarodnog franšiznog sektora ove modne kuće, Džohan Ejram Ajzakson (Johan Eyram Isacson).

110 Modni zalogaj: Lindex i u Beogradu!

Riz Viterspun i Gvinet Paltrou samo su neki od modela ovog poznatog švedskog brenda


Marina Luković je diplomirana novinarka koja za sebe kaže da je jedno bedno piskaralo i dosada koja svuda voli da gura nos. Obožava putovanja, čokoladu, Mini Maus, svoje prijatelje i smeh do suza. Veliki je optimista a paničar po potrebi. Uvek je spremna da pomogne drugima. Ne podnosi ljudsku glupost, licemerje i primitivizam. Životni moto joj je Carpe Diem, a vodi se i onim “Dream Big or Go Home!”

Editors choice