Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nosite grad na prstu!

Nosite grad na prstu!

Iako nekad pomislimo da smo već sve videli i da se ne može izmisliti ništa novo kad je u pitanju dizajn nakita, jave se inovatori sa kreativnim idejama. Ljudi poput Viki Amberi-Smit (Vickey Ambery-Smith) i Filipa Turnera (Philippe Tournaire), koji su u dizajn nakita uveli novu dimenziju – bukvalno! Tako je nastalo 3D prstenje, broševi i drugi nakit na kome su verno naslikane minijaturne svetske metropole, spomenici kulture i poznata zdanja iz celog sveta.

Viki Amberi-Smit jedna je od dizajnerki nakita koja kreaira minijaturne gradove i zgrade na prstenju, minđušama i broševima. Nekada inspirisana romantikom i renesansom, a danas više modernom arhitekturom, ona pravi nakit tako da bude udoban, nosiv, originalan i bogat detaljima. Neke od njenih kreacija su komadi koji samo podsećaju na određene lokacije ili epohe, čime daje njihovim novim vlasnicima mogućnost da sami smisle priču koja će stajati iza njih.

viki4 Nosite grad na prstu! viki3 Nosite grad na prstu! viki2 Nosite grad na prstu! viki1 Nosite grad na prstu!

Filip Turner je umetnik koji dovodi boje, simboliku arhitekture i detalje u savršenu harmoniju. On pravi prstenje, narukvice, ogrlice i drugi nakit inspirisan popularnim i prepoznatljivim zdanjima sveta. Čvrsto veruje da uspeh ne dolazi samo iz veštine, već i iz kreativnosti i prilagođavanja svakoj kreaciji posebno.

f11 Nosite grad na prstu! f31 Nosite grad na prstu! f41 Nosite grad na prstu! f51 Nosite grad na prstu!
Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Editors choice