Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Optiplaza: Za lepši pogled na svet

Optiplaza: Za lepši pogled na svet

Optiplaza je prateći svetske modne trendove i pažljivo osluškujući potrebe i želje mušterija, uspela da cenu, profesionalizam, kvalitet i moderan dizajn objedini u lepu celinu. Nude more različitih modela, kako sunčanih naočara, tako i onih koje su predviđene za potrebe poboljšanja vida. Možda će biti teško da se na prvu loptu odlučite za neki model, upravo zbog raznovrsnosti. Optiplaza će vas baciti na slatke muke!

ooop Optiplaza: Za lepši pogled na svet

Veliki i pravi izbor

Ali, ne brinite, uz pomoć stručnjaka (uvek nasmejanih) potraga za savršenim naočarima, onima koje su kao krojene po vašem licu i u skladu sa vašim karakterom, biće brzo okončana.

Svetski poznate ličnosti često menjaju stilove. Sad možete i vi. Eksperimentišite, igrajte detaljima, menjajte se ili jednostavno osvežite već izgrađeni imidž. Jedan dan osvanite u neobaveznoj varijanti sa dobrim klasikom na licu, kao što su to naočare Ray Ban, a drugi zablistajte čistom elegancijom, prefinjenošću uz modele Guessa, DKNY, Harley Davidson, Prada, Gun…  Čestim akcijama, promocijama, poklonima, omogućili su nam da svetski poznati brendovi budu dostupnji i pristupačniji.

DSC06758 Optiplaza: Za lepši pogled na svet

Prijatan ambijent ispunjen naočarima koje će vas osvojiti

A da li vam je možda neophodan oftamološki pregled? U sklopu prodajnih objekata nalaze se i oftamološke ordinacije do kojih će vas ljubazno osoblje sprovesti i prepustiti u ruke pravim profesionalcima. Četiri stručnjaka iz oblasti oftamologije neprestano dežuraju i rešavaju sve nevolje. Ono što nas je posebno obradovalo jeste činjenica da su svi ovi pregledi POTPUNO BESPLATNI!

Pa samo izvolite, posetite Optiplazu i uverite se svojim očima!

Posetite Optiplazu u TC Delta City (prvi sprat), telefon 011/ 22-03-833 i u TC Ušće (drugi sprat), telefon 011/ 31-21-055.

 

Editors choice