Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Pa šta ako si mu prva poslala poruku?

Pa šta ako si mu prva poslala poruku?

1/2

Igra dejtovanja ume da bude veoma naporna kada vam nametnu kojekakva pravila ponašanja. Ako vam se čini kako se non-stop izvinjavate porodici, prijateljima i okolini zbog svojih dejting odabira, vreme je da prestanete da razmišljate tako i date sebi oduška! Da bi olakšala sebi kompletan proces prvih sastanaka, pogledaj koje su neke od stvari zbog kojih zaista ne bi trebalo da se izvinjavaš.

Prva šalješ poruku

Pa? U čemu je problem? Zaista smeš da budeš prva koja će se obratiti drugoj strani. Naravno, ima dosta da se kaže i o tome kako je dobro držati ga u neizvesnosti i čekati da on dođe tebi, ali ne moraš da prebacuješ obavezu na njega svaki put. Štaviše, ako ti pokažeš inicijativu s vremena na vreme i on će imati više samopouzdanja da uradi istu stvar.

Postoje stvari preko kojih nikada ne prelaziš

Zar ti se ne čini blesavo kada čuješ kako su neki ljudi utvrdili stvari preko kojih nikada neće preći? Super, ali ako, recimo, ne možeš da zamisliš svoj život bez pasa, logično je da ćeš tražiti momka koji voli kučiće. Međutim, ako se radi o nekim veoma površnim i glupim stvarima, razmisli ponovo – da li su sve te stvari vredne gubljenja nekoga ko ti je potencijalni Gospodin Pravi!

draguer par sms Pa šta ako si mu prva poslala poruku?

U čemu je problem?

Brzo se zaljubiš

Kada veoma rano imaš dobar osećaj u vezi sa nekim i stvari među vama počnu da se odvijaju veoma brzo – u redu je da se brzo zaljubite. Glupo je da namećeš oklevanje ili da forsiraš stvari da se uspore, samo zato što se brineš da je nešto prerano. Naravno, nećeš ni da se useliš s njim posle nedelju dana, ali nema ništa loše u oslanjanju na sopstvene, u ovom slučaju dobre, instinkte.

Editors choice