Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.

Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.

Kamila Morais (Camila Morais) se još jednom našla na ulicama Pariza, ali ovaj put je ponela modele iz kolekcije “Pari Pari”. Modeli su inspirisani tilom, te se na svakom kupaćem kostimu nalazi upravo neki detalj napravljen od ovog materijala. Kolekciju “Pari Pari” čine romantični kupaći kostim, veliki šešir i visoke potpetice. Dominiraju nijanse bele, ljubičaste, roze i klasična crna boja. Koji model se najviše dopada vama?

camilamoraisshebeachwear11pariparicollection1 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection2 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection3 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection4 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection5 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection6 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection7 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection8 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection9 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection10 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011. camilamoraisshebeachwear11pariparicollection11 Pari Pari kolekcija za proleće/leto 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice