Nova Primark kolekcija za jesen/zimu 2011/12 nas je inspirisala za današnji tekst posvećen modi na poslu. Pojedini brendovi se teško opraštaju od color block-a. Primark donosi kolekciju intenzivnih boja i klasičnih krojeva koje možete poneti u svakoj poslovnoj prilici. Tu su romatične bluze, suknje do kolena, široke pantalone, krzno kao detalj i aksesoari koji idealno pristaju uz svaki autfit.

Ne plašite se da kombinujete efektne boje. Pravila nema, ukoliko ste dovoljno hrabri i smeli da ponesete moderan autfit. U svoj poslovni garderober ove jeseni smestite: torbu sa zmijskim printom, suknju u narandžastoj boji, najlonke u žutoj i ljubičastoj i bluzu od svile. Noseći ovakve nijanse sigurno ćete sve zaseniti svojim modernim izgledom. Biti od stila i na poslu više nije tako teško, ukoliko niste do sada, pogledajte sve naše fashion@work predloge. Zablistajte u svakoj poslovnoj prilici!

primarkfall2011lookbook15 Primark: efektne boje na poslu

Ponedeljak je romantičan

primarkfall2011lookbook37 2 Primark: efektne boje na poslu

Utorak je sofisticiran

primarkfall2011lookbook35 Primark: efektne boje na poslu

Sreda je klasična

primarkfall2011lookbook20 Primark: efektne boje na poslu

Četvrtak je zavodljiv

primarkfall2011lookbook16 Primark: efektne boje na poslu

Petak je više nego moderan


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice