5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Replay: Jesenja i zimska kolekcija

Replay: Jesenja i zimska kolekcija

Forma i denim – a.k.a DNK italijanskog brenda Replay, ostaju dragocen izvor inspiracije. Za jesen/zimu 2014. brend se oslanja na ono najbolje iz tridesetogodišnjeg iskustva i stečeno znanje kako bi definisao premium suštinski proizvod, edgy basics postavljajući nove standarde u pogledu kvaliteta i krojeva, tkanina i tretmana. Dve teme su dominantne u novoj kolekciji – Biker i Romantic army.

1083 REP 005 217 R v7S WEB Replay: Jesenja i zimska kolekcija 1083 REP 014 058 R v4S WEB Replay: Jesenja i zimska kolekcija

Biker raspoloženje u ženskom delu kolekcije rezultiralo je naprednim modnim rešenjima uz dosta cool kontrasta i svežih detalja. Motorciklistička jakna muškog kroja dostupna je u pink i zelenoj boji, dok crni kožni detalji daju odličan kontrast. Pantalone su urađene od različitih materijala, izblajhane s prednje strane uz denim detalje na pozadini. Tema Romantic Army ima dvostruku dušu – s jedne strane, duh grandža 90-tih i pank rok ženstvenosti a la Courtney Love, i sa druge boje etno grafičkih efekata.

1083 REP 007 085 R v2 WEB Replay: Jesenja i zimska kolekcija 1083 REP 012 056 R v3S WEB Replay: Jesenja i zimska kolekcija

Za muškarce, neustrašivi stav usmeren je na konstrukciju modela, Slim krojeve i najnoviju generaciju tkanina. Biker vibracije su direktan uticaj on-the-road kulture, tako da su materijali snažni, boje intenzivne sa nagoveštajima vino crvene i mešavinom sive. Koža, ultra taman teksas i vuna jasno naglašavaju ton kolekcije. Army tema govori o miksu grandž i Preppi uticaja, mekšim krojevima, toploj vuni, tkaninama od obojene pređe, paleti nijansi od Khaki braon do teget i bordo.

Denim

Denim kolekcija za sezonu jesen/zima 2014 se fokusira na materijale radeći na posebnim skinny i boyish krojevima za žene, ali i skinny i carrot fitu za muškarce.

Kolekcija za sezonu jesen/zima 2014 dostupna je prodavnicama REPLAY u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, te multibrand prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice