Pomisao na sunce na koži, bose noge i so u kosi držala nas je u životu proteklih dugih, predugih zimskih meseci. A sad – leto samo što nije. Ma, tu je, praktično iza ćoška. Vreli dani i plaža. Tople noći i hladni kokteli. Ehhh…

U visokom plusu žudimo za laganim, ženstvenim odevnim komadima. Za raznobojnim, udobnim sandalicama. Pa bilo da gazimo po pesku ili po uzavrelom gradskom asfaltu. A Stradivarius ima odlične predloge za savršene letnje autfite! Junski lookbook nam donosi nežne odevne kombinacije. Puno čipke i puderastih, neutralnih tonova. Ali i veselu, šarenu odeću sa vrlo modernim tropskim printom – malo palmica i zalasci sunca na pučini za mentalni teleport u toplije krajeve. Evo, krećemo odmah! Sa sve cvećem u kosi!

slika 19 Stradivarius: Spremne za leto

Haljinica u neutralnim nijansama za vrele dane

slika 28 Stradivarius: Spremne za leto

Leto ne možemo da zamislimo bez odeće u beloj boji

slika 34 Stradivarius: Spremne za leto

Idealna za večernje šetnje gradom

slika 44 Stradivarius: Spremne za leto

Savršen spoj moderne majice sa američkom zastavom i nežne suknjice

slika 52 Stradivarius: Spremne za leto

Slatko i sofisticirano

slika 64 Stradivarius: Spremne za leto

I crna boja može biti dobar izbor za letnje autfite

slika 73 Stradivarius: Spremne za leto

Spremna za plažu

slika 83 Stradivarius: Spremne za leto

Autfit za izlaske na otvorenom

slika 93 Stradivarius: Spremne za leto

Divna letnja haljinica za sve prilike

slika 102 Stradivarius: Spremne za leto

Veseli tropski print u ludim letnjim danima i noćima


Milica Rančić je večito neinspirisana kad dođe do onog “reč, dve o sebi”. Kad baš mora, sebe opisuje sa: “Ljubav”, “Osmeh”, “Šiz”. Nije stručnjak po pitanju mode. Ali je pasionirani zaljubljenik u istu! Pa, iako je u realnom životu inženjer, ona sanja o big deal poslu u modnoj industriji u… Njujorku, Parizu, Londonu, Milanu? Svejedno! Eto, nije mnogo ni probirljiva. Sklona je neosnovanom optimizmu (ko bi rekao?). Kreativac, emotivac. U slobodno vreme ima punu tastaturu posla i glavu ideja, te ponešto žvrljne o cipelama, modnim časopisima, putovanjima i drugim lifestyle poslasticama na svom blogu Tulips and Lipsticks.

Editors choice