Talent’s Fair projekat se realizuje u okviru predmeta Tržišno komuniciranje na Ekonomskom fakultetu, od strane studenata treće godine na smeru Marketing. Sajt www.talentsfair.com je podeljen na više delova: photos, pictures, pottery, chlothes designs, accessories designs. Osnovnu platformu studenti su dobili od profesorke Jelene Filipović koja drži vežbe na tom predmetu. Projekat se realizuje u periodu od 20. novembra do 20. decembra.

Sajt koji vode je namenjen slikarima, fotografima, vajarima, dizajnerima odeće i modnog aksesoara, kao i drugim neafirmisanim umetnicima ili onima koji to rade iz hobija. Oni pokušavaju da privuku što više takvih ljubitelja koji će predstaviti drugima svoja dela i pokazati svoj talenat i umeće. Osim što svi mogu postaviti svoj sadržaj na sajtu, takođe se pozivaju i da glasaju i ocene druge radove, čime se ostvaruje dobra interakcija i podsticaj za daljim radom.

nakit Talents Fair

Dobar način promocije i privlačenja pažnje, što u velikoj meri može pomoći mladim umetnicima

Studenti su podeljeni u grupe, gde svaka ima konkretna zaduženja. Odnosi se na sadržaj na sajtu, na privlačenje šire javnosti, saobraćaj na samom sajtu, interakciju kroz komentare i glasanje za fotografije. Grupa koju čine Milica Đinđić, Ivana Bugarčić, Nevena Ilić, Tamara Čarapić, Filip Rađenović i Milica Panić zadužena je za medije. Dakle, cilj je da se postaraju da kroz različite kanale komunikacije dobiju što više objava u vezi sa sajtom, a koji će privući posetioce.

Editors choice