Furniri kao estetski detalji

Dok otvorene police za knjige pružaju prozračnost, strukturna pozadina može pružiti važan vizuelni kontrast. Ovaj prelepi dizajn može se pohvaliti smelim mat crnim okvirom, dok su pojedine površine prekrivene drvenim furnirima zbog estetske privlačnosti. Svaka komora sadrži pokretne pregrade za organizovanje knjiga i drugih predmeta.

Geometrijska nota

Dijagonalne linije doprinose vizuelnoj energiji u svakom prostoru. Ova jedinstvena polica za knjige ima otvoreni okvir, ali su njene police poravnate pod uglom da knjige drže na mestu čak i bez pridrživača. Unesite ovaj komad nameštaja kako biste dodali geometrijski element vašem industrijskom dekoru.

Opuštena razigrana alternativa

Police u obliku merdevina su sve popularnije jer predstavljaju opuštenu alternativu inače masivnim komadima nameštaja. Nude razigrani stil koji može naginjati ka rustičnom ili boemskom – u zavisnosti za koji se odlučite. Imaju stabilnost zbog šire baze i nižeg težišta. Dizajn je idealan kad je u beloj boji zbog lakše koordinacije.

Za ljubitelje muzike

Struktura nalik na harmoniku podržava dugačke pravokutne police bez ikakve upotrebe alata – može se sastaviti ili rastaviti u trenu. Ramovi su izrađeni od čvrstog lakiranog hrasta, a police su izrađene od lakiranog hrastovog furnira.

Odgovarajuća za svaki dizajn enterijera

Ako vam se više dopada starinski pristup, ova petospratna polica za knjige dostupna je u raznim bogatim opcijama završne obrade koja odgovara bilo kojoj temi uređenja enterijera. Sva vrata ormara otvaraju se prema gore, omogućavajući lak pristup unutrašnjem sadržaju.

Naslovna fotografija: instagram.com/creativeinspomagazine

Dušan Veselinović

Comments