Mnogo toga ne znaju, ne razumeju i ne cene. Mnogi naši razgovori sa muškarcima počinju sa NE, nemoj ovo, nemoj ono, nije trebalo da mi tako kažeš i sl, a malo govorimo o osobinama koje cenimo kod njih, i na kojima smo zahvalne da uopšte postoje. Pa hajde da ih pogledamo.

Majstori

Posle kupovine tu su da nam ponesu tonu kesa, da nam teške kutije prenesu sa jednog kraja stana na drugi, poprave klimu i nameste programe na kompjuteru. Tu su da nam budu snagatori, supermeni i majstori.

Stisak

Muškarci nisu sekaperse. Njihov zagrljaj mora da bude snažan, a to je ono što volimo, ne njihove mišiće, nego što na taj način vidimo koliko im je stalo do nas. Uostalom, oni su naši zaštitnici, pa neka nas stegnu jako!

Smisao za humor

Svi volimo osmehe, i svi volimo dobro raspoloženje. Pa pustite ih da lupaju gluposti, jer će vas tako nasmejati i biće vam prelepo u njihovom društvu.

Podrška

“Kako je bilo na sastanku?” Da li ih stvarno interesovalo ili ne, tu su da nas uteše ako je na istom bilo loše.

722 14 muških osobina koje volimo

Pažnja

Jedna ruža naš dan može obojiti u crvenu boju. Iznenađenjima, malim, pa i velikim kupuju nas svaki dan, a mi to veoma cenimo.

Pozitivan stav

“Ma biće to sve okej!” Retko koji će vam reći da nećete uspeti i da ne pokušavate ni u snu. Što se njih tiče sve se može i sve treba probati, jer borba je konstantna.

Komplimenti

I kada se najgore osećamo, besne smo i nije nam do života tu su da kažu “Što si lepa danas” i da nam izmame osmeh na lice.

Iskrenost

Nemaju problema sa iskrenošću, reći će vam da vas je drugarica zeznula i da ste obukli ne baš tako lepu haljinu, ali bolje i to nego da lažu gledajući vas u oči.

Comments