Želja

Volimo to što su nas željni. Kada se ne vidimo dugo, pa se zatrčimo u njihov zagrljaj, a oni nas oberučke podignu ili jednostavno jako zagrle. Gledaju kao da se nismo videli godinama, i zovu kao da se isto toliko nismo čuli. Željni smo mi njih, a Boga mi i oni nas!

Džentlmenski maniri

Otvarajući nam vrata, pridržavajući kaput i plaćajući piće oni pokazuju koliki su džentlmeni, što je nama među prvim divnim osobinama momaka.

Miris kože

Mi im nekako uvek dođemo do vrata, pa udahnemo miris njihove kože, a onda u zagrljaju možemo da ostanemo narednih par sati. Eto, lickanje od nekoliko sati im se ipak isplati.

slika 1 osobine 14 muških osobina koje volimo

“You are beautiful, it’s true!”

Ambicije

Ambiciozni muškarci su i moćni muškarci. Oni i treba da budu jači od nas, i volimo kada vidimo da se bore, rade, sastanče, a onda dođu i sednu pored nas gledajući nas umornim okicama.

Nadimci

Mico, kuco, mališa, lepotice… Nadimci koje dobijamo od njih izazivaju u nama osećaj umiljatosti i navode nas da se ušuškamo tik uz njih.

Ponos

Osim što su ponosni kada su prave vrednosti u pitanju, i ne dozvoljavaju da se neko igra sa njima, oni se ponose nama. “Moja devojka je najlepša” rečenica je na koju smo mi ponosne.

A sada trk da zagrlite svog muškarca i kažete mu koliko ste srećne što je tu!

Izvor fotografija: weheartit.com


Sonja Savović za sebe kaže da se ne utapa u masu. Voli New York, žurke, momke i teretanu. Mrzi neuspehe, ali kaže da su oni samo jedna stepenica do uspeha. Ne sudite jој na prvi pogled, jer je to iskrivljena slika.

Comments