Bioskop je uvek strava ideja za ljubitelje filma kao vid aktivnosti koja može biti urnebesno zabavna i pritom si u situaciji da pogledaš neki film koji te je interesovao već neko vreme.

Na korak smo do svima omiljenog godišnjeg doba, i već su se sigurno i tebi smučile ove nagle promene vremena i ne možeš dočekati da sunce zasija, ali sigurno će ti veoma brzo biti nepodnošljivo vruće, a ako si zaglavila u gradu i ne znaš šta da radiš više, bioskop će biti pun blockbustera, a mi ti približavamo šta bi to mogla sve da pogledaš ovog leta na velikim ekranima.

U nastavku čekiraj kojih to čak petnaest filmova treba da pogledaš ovog leta.

Godzilla: King of the Monsters

Premijera: 31. maj

Godzilla nam se opet vraća na ekrane, a ovog puta gledamo njega, Mothra, Rodan i King Ghidorah u ozbiljnom ratu. Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Sally Hawkins i Ken Watanabe gledamo u ljudskom obliku dok traje rat između zveri.

ROCKETMAN

Premijera: 31. maj

Dexter Fletcher se pridružuje ekipi koja je radila na Bohemian Rhapsody biopicu kako bi stvorila biopic o sada već ozbiljno legendarnom Elton Johnu i njegovom zvezdanom putu. Taron Egerton tumači lik Eltona, a u filmu ga možemo čuti i kako peva.

DARK PHOENIX

Premijera: 7. jun

Sophie Turner koju znamo već godinama unazad kao Sansu Stark Game of Thrones je centar dešavanja u nastavku filmova o X-Men franšizi gde tumači ulogu Jean Grey pored holivudskih faca kao što su James McAvoy, Michael Fassbender i Jennifer Lawrence.

LATE NIGHT

Premijera: 7. jun

Emma Thompson tumači ulogu jedinog voditelja talk showa i kao žena je ugrožena u poslu. Udružuje svoje snage sa ženskim piscem čiji lik tumači Mindy Kaling kako bi dale sve od sebe ne bi li spasile show i napravile ga hitom opet.

Men in Black: International

Premijera: 14. jun

Iako ovaj put po prvi put nemamo u prvim redovima glumačke postave koji su proslavili ovu franšizu Will Smith i Tommy Lee Jonesa, četvrti nastavak sad već kultnih filmova Man in Black stavlja u prvu postavu Tessu Thompson Chris Hemswortha koji su već zajedno snimali Thor: Ragnorok Avengers: End Game kako bi još jednom bili taj dobitni komični duo superheroja, na neki način.

Child’s Play

Premijera: 21. jun

Serijski ubica u vidu lutke se vratio. Glumica Aubrey Plaza tumači ulogu mlade majke u rebootu ovih filmova, a ona je prva koja primećuje da je lutka njenog sina Chucky umešana u nekoliko ozbiljnih ubistava. Iako je do sada Chuckyju davao glas Brad Dourif, ovog puta se ne vraća u reboot verziju filma dok su producenti ostavili ko pozajmljuje glas glumcu u potpunoj tajnosti.

Toy Story 4

Premijera: 21. jun

Još se nisi oporavila od tužnog kraja filma Toy Story 3? E pa, bolje ti je da se što pre spremiš psihički za četvrti deo ovog filma. Četvrti deo filma se fokusira na Woodyja Buzza koji se sa već dobro poznatom ekipom igračaka puštaju na još jednu on-the-road avanturu.

Comments