Dnevna doza zahvalnosti – Ne morate svakog dana da se domišljate zbog čega ste, kome i čemu zahvalni. Samo se setite da ste zahvalni za svoj život, iskustva, prijatelje, ljubavi…

Diskoteka u vašoj sobi – Kada ste poslednji put odvrnuli omiljenu muziku i skakali po sobi, dok ne izgubite dah? Činite to češće, da oslobodite energiju i osetite onu životnost koju osećate samo kad ludujete uz muziku.

16 malih stvari za koje treba da nađeš više vremena u 2016. godini3 16 malih stvari za koje treba da nađeš više vremena u 2016. godini

Poklanjanje pune pažnje – Dozvolite sebi da vas nečija priča potpuno apsorbuje. Slušajte bez daha i bez razmišljanja. Osnažićete svoje emotivne kapacitete i otkrićete koliko je lakše razumeti bilo šta, kad samo slušate sa punom pažnjom.

Uvažavanja svoje ljutnje i besa – Nemojte svaki put potisnuti ljutnju i bes. Ako uvažite svoja osećanja, ona vam se neće nametati iz podsvesti i upravljati vašim postupcima.

Plakanje – Znam, nemate kad ni da se isplačete kad ste tužni. Za plakanje je potrebno da vas niko ne ometa i ne teši. Obećajte sebi da sledeći put kad osetite knedlu u grlu, nećete pokušati da je progutate.

Comments