Smeh – Ne treba vam nikakav poseban razlog za smeh. Dovoljno je da se setite nečeg zabavnog i smešnog, ako vam je dan bio baš toliko turoban, da se ni zbog čega niste nasmejali.

Opuštanje – Relaksirajuća kupka, masaža, meditacija, disanje. Telesno opuštanje oslobađa um. Spavanje – Obećajte sebi da ćete se organizovati tako da sledeće godine spavate barem sat više svakog dana, nego što ste to činili do sada.

Skidanje s dnevnog reda stvari koje vas nerviraju – Nemojte ostavljati obaveze i poslove koji vas nerviraju za poslednji trenutak. Uradite prvo njih. To neizmerno rasterećuje.

Dugački filozofski razgovori – Ovo je moćan lek, koji bi trebalo konzumirati barem jednom nedeljno, ali ako vam pođe za rukom i na mesečnom nivou, biće dovoljno.

Šetnje u prirodi – Priroda leči, takođe. Ali nemojte staviti slušalice na uši, ili koristiti šetnju za razgovor telefonom. Udišite energiju koja struji oko vas, gledajte, osećajte, primajte, uživajte.

16 malih stvari za koje treba da nađeš više vremena u 2016. godini2 16 malih stvari za koje treba da nađeš više vremena u 2016. godini

Izvor fotografija: littleplastichorses.blogspot.com, www.huffingtonpost.com

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Aleksina Đorđević

Comments