Iz sveta automobila…

Chrysler-ova SRT grupa je 27. januara odlučila da organizuje malu igru za svoje Facebook fanove. Naime, kompanija je objavila da će, ako njihov status do 1. februara bude sakupio 10,000 lajkova, objaviti fotografiju novog 2013 Viper-a. Fanovima je trebalo nešto manje od 12 sati da stignu do 10,000 lajkova, a kompanija je održala dato obećanje. Iako ne znamo mnogo o novom Viper-u, moramo priznati da fantastično izgleda, a nove informacije o ovom automobilu imaćemo u aprilu ove godine, kada će biti predstavljen na Njujorškom sajmu automobila.

new viper.jpgmaxW630 200km/h: U četvrtoj

Novi Viper stiže sledeće godine

Moj auto – Škoda Octavia 1.6 MPI, karavan

Pre nego što počnete da mi se smejete, moram da napomenem da sam majka dvoje dece. Takođe, “Top Gear”, britanska emisija koja surovo komentariše automobilsku industriju, proglasila je ovu škodu jednim od najpouzdanijih automobila. Tajna je u tome što su Nemci preuzeli češku fabriku i šasiju postavili na istu osnovu od koje se prave Golf i Audi. Motor je takođe nemački. Sitnim izmenama u dizajnu dobilo se više prostora za noge za putnike na zadnjim sedištima, a automobil je podignut tako da lakše savladava rampe i pločnik. Volim ovaj auto zato što je prostran, pouzdan, a dovoljno brz da mogu da pretičem. Moj dragi se šali da je Octavia kao tenk ili dereglija. Upravo ta robusnost uliva mi sigurnost. Na planinu smo putovali sa klincima, psom, zalihama hrane za 10 dana i punom skijaškom opremom. Volim ovaj auto zato što je praktičan, porodičan, baš onakav kakav mi je neophodan.

Skoda61 200km/h: U četvrtoj

Moj mali porodični "tenkić"

Celebrity Car Džastinov Bat-illac

Sedamnaestogodišnji kanadski pop i R&B pevač Džastin Biber (Justin Bieber) uveliko uživa u novom automobilu sa devojkom, pevačicom Selenom Gomez (Selena Gomez). Cadillac CTS-V svakako je san svakog tinejdžera i ljubitelja automobila. Džastinov Cadillac modifikovala je poznata kalifornijska auto-radionica West Coast Customs, koja je ovaj automobil pretvorila u moderan Batmobile. Na automobilu se nalazi logo poznatog Marvel-ovog strip junaka, kao i logo samog pevača.

slika60 200km/h: U četvrtoj

Džastin Biber kao novi Brus Vejn?

Uradi (se) sam – “Ovaj auto ne govori”

Jedna naša firma radila je građevinske poslove u Indiji. Kao što dolikuje upravniku gradilišta, gospodin Petrović je imao pridodatog vozača, Indijca. Vozio je ofucani Chrysler-ov džip. Ništa posebno. Osim što je imao ugrađen glasovni alarm koji se uključivao kada bi automobil pošao unazad. “Attention please! This car is backing up!” To je bilo veoma korisno u pretrpanim ulicama Indije. Prošlo je vreme, promenili su Jeep za novu novcatu pustinjsku lađu marke Toyota. Novi džip imao je klimu, bio je veći i jači, s mnogo dodatne opreme. Vozač je bio potišten, danima smrknut i zabrinut zašto ga je snašla takva nepravda. Na kraju, šef je primetio i upitao vozača u čemu je nevolja i zašto se ne raduje novom autu. Kad se vozač požalio da mu je stari automobil bio mnogo bolji, šef se iznenadio. “Ali, Toyota ima sve!”, rekao je. “Nema sve, ovaj auto ne govori!” Vozač je, naime, uživao veliki ugled kod ostale posluge, drugih šofera i prijatelja, zato što je imao “auto koji govori”.

Overloaded Jeep by Womens Funny 200km/h: U četvrtoj

Dobro došli u Indiju


Stefan Živković je student filozofije i večiti zaljubljenik u automobile! Obožava italijanski dizajn automobla, makete, stripove… Sanja da u svojoj garaži ima Dodge Challenger SRT.

Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Dejana Knežević voli knjige (one opipljive), crnu boju i Avenged Sevenfold; Behemota, kafu i McQueen-a. “I am sick of lovable people, somehow they are all a lie.” (D. H. Lawrence)

Comments