Kad pronađete šta ne funkcioniše, onda to otklonite – možete biti u perspektivnoj vezi, u roku od nedelju dana. Stvarno. Sigurno mislite da to mora biti neki trik, jer je nemoguće da je ovako lako. Pa, nije trik. Ali, nije ni lako. Idemo redom, a pre svih razloga zbog kojih još niste privukli pravu osobu, jeste definicija prave osobe.

Prava osoba je neko ko želi ono što i vi želite i ko vas prihvata takve kakvi ste (i vi nju). Sve različito od toga ne spada u definiciju prave osobe, a ako je još niste sreli, verovatno ste zatrpani do guše u tom „svemu različitom“. Recimo, poznajete sjajnu osobu, možda ste joj već poklonili svoje srce i uvereni ste da je to vaša srodna duša, ali ta osoba nije zainteresovana za vas na način na koji ste vi zainteresovani za nju – ne uzvraća. Morate priznati sebi da to nije prava osoba. Ili, upoznali ste nekog ko vam se veoma sviđa, vidite njegove potencijale i očekujete da će ih razviti (i osećate da možete da mu pomognete da ih razvije), ali to samo znači da se vama sviđa ono što bi ta osoba mogla da bude, ali sada nije. Pa, ni to nije prava osoba za vas (ne ispunjavate uslov o prihvatanju osobe onakve kakva jeste).

Upoznavanje prave osobe je jedan od najvećih izazova. Dejting aplikacije pomažu, jer možete upoznati više ljudi nego što biste mogli da sretnete u krugu u kome se krećete. Dakle, radi se o tome da proširite svoje „polje istraživanja“ i dozvolite mogućnost da prava osoba nije u vašem vidokrugu i da je potrebno da je potražite, odnosno, da se pridružite zajednicama, udruženjima, grupama, krugovima, u kojima se kreću oni koji imaju ista interesovanja kao i vi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femme Fatale (@onparledemode)

Razlog broj 1

Vi sami niste ono što želite da neko drugi bude

Ne ispunjavate sopstvene standarde. Potrebno je da sami budete ono što tražite. Budite osoba sa kojom želite da budete. Ako još uvek niste upoznali pravu osobu, možda nemate dovoljno sličnih kvaliteta da biste se slagali sa njom, onlajn, ili uživo. Izreka da ne privlačite ono što želite, već ono što sami jeste, istinita je. Ako ste negativni, privlačite negativnost, ako ste nesigurni, privlačite nesigurne osobe, ako želite nekog ko će „povećati vašu vrednost“ onda vi tu vrednost nemate u sebi i nećete privući vrednu osobu, već onu koja će vas naterati da prepoznate svoje kvalitete (i da počnete da vrednujete sebe).

To je veoma spor proces, ali ako ste se već pitali zašto privlačite samo nesigurne, emotivno distancirane, oštećene i nepouzdane likove, pogledajte u to ogledalo i obavite analizu. Pronađite i negujte u sebi vrednosti koje želite da ima vaša prava osoba. Razvijte tu energiju – slično privlači slično i velika je verovatnoća da će se dve osobe sa sličnim osnovnim uverenjima, vrednostima, ukusom i sklonostima naći u istom trenutku na istom mestu i biti privučene jedna drugoj. Možete sresti više potencijalnih partnera, ali prihvatićete ono za šta verujete da zaslužujete. To znači da je mogućnost da sretnete pravu osobu stopostotna, ali da vam verovatnoću zabavljanja sa tom osobom u velikoj meri smanjuju vaši stavovi i vrednovanje sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femme Fatale (@onparledemode)

Razlog broj 2

Sumnjate da prava osoba postoji

Teško je upoznati nekog ako sumnjate da on postoji. Ako želite da upoznate pravu osobu, morate najpre verovati da takva osoba postoji za vas. Vi tražite tu osobu, ali, znate, i ona traži vas. Osoba koju želite već postoji na ovom svetu, živi svoj život negde na Zemlji, verujte u to. Ako želite da upoznate pravu osobu i spremni ste da je upoznate, zamislite taj momenat. Počnite da vizualizujete kako ćete se osećati kad budete imali pravu osobu u svom životu.

Morate biti na cilju pre nego što stignete na cilj – zvuči paradoksalno, ali u suštini, to je zakon manifestacije – to je dokaz Univerzumu da ste spremni i da verujete da zaslužujete ono što priželjkujete. Ako možete da zamislite, onda možete i da ostvarite ono što ste zamislili. Držite se ideje da je prava osoba tu negde, ne tako daleko i da i ona traži vas.

Verujte da postoji ono što tražite i želite – povećajte svoja očekivanja, tražite najbolje za sebe, verujte u rezultate potrage. Kad počnete da očekujete da ćete upoznati kvalitetne i pažnje vredne osobe, vaše šanse se povećavaju, takve osobe počinju da se pojavljuju (kao glasnici prave osobe).

Comments