Razlog broj 3

Provodite previše vremena sa pogrešnim ljudima

Ne možete pronaći pravu osobu, dok ste fokusirani na pogrešnu. Bez obzira da li se trenutno viđate sa nekim ko je manje od onog što želite, ili još niste preboleli bivšu vezu, te veze sprečavaju pravu osobu da uđe u vaš život. Nedostaje vam samopouzdanje koje vam je potrebno da pustite i krenete dalje, a to morate učiniti. Zašto se plašite da pustite pogrešnu osobu i sačekate pravu? Zašto se držite veze sa osobom koja vam ne odgovara? Zašto onaj sa kim ste, nije prava osoba za vas? Lako ćete pronaći odgovore na ova pitanja, ako iskreno želite te odgovore. Ljudi ih uglavnom ne žele, jer su neprijatni. Ali, ako ste motivisani da napravite mesta za pravu osobu u svom životu, onda pustite pogrešne veze i osobe. Očistite svoj um od veze koja je „bolja nego samoća“, od frustracije zbog bivše veze, ili osobe koja ne želi vezu sa vama. Oslobodite se prtljaga i otvorite pravoj osobi put do sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Femme Fatale (@onparledemode)

Rezime

Osnažite svoje samopouzdanje i samopoštovanje, vrednujte sebe.

Verujte da prava osoba postoji. Zaobiđite svakog ko je manje od onog što želite. Nemojte govoriti sebi (i Univerzumu) da vam ljubav nije važna ili da je u redu biti sa nekim ko nije ono što želite. Kada je u pitanju ljubav, treba je želeti, i raditi za nju.

Očistite put između vas i vaše prave osobe. Zamolite je da uđe u vaš život. Očekujte da je upoznate, osećajte se onako kako ćete se osećati kada se to desi.

Svaki dan je prilika da upoznate ljubav svog života. Spremite se za tu priliku. Recite da neočekivanim pozivima, ili bilo kojim suptilnim pozivima iz Univerzuma da budete na novim mestima. Preduzmite inspirisanu akciju da unesete ljubav u svoj život, jer to je vaše pravo i vi to zaslužujete.

Naslovna fotografija: instagram.com/onparledemode

Brankica Milošević

Comments