Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Luksuzni gedžeti su uvek privlačili pažnju ljudi, naročito danas kada je tehnologija nešto bez čega je teško i zamisliti svakodnevni život.  Sastavili smo jednu malu listu najpoželjnijih, bez kojih se naravno može, ali ako volite luksuz i pratite novine u svetu tehnologije, teško ćete odoleti iskušenju!

Nokia N97 Mini Gold Edition mobilni telefon je definitivno must have ako volite mobilne i zlato. Ovaj luksuzni zlatni mobilni telefon N serije je pozlaćen 18karatnim zlatom. Cena telefona je oko $ 850.

nokien97minigoldedition thumb 4 must have luksuzna gedžeta

iDiamond iPod Shuffle je za devojke koje vole dijamante. Ovaj iPod je jedinstven i prodat je na aukciji.  Cena ovog iPoda sa neverovatnih 430 dijamanata se procenjuje na oko $ 40,000.

idiamondipodshuffle thumb 4 must have luksuzna gedžeta

PowerMax Macbook Pro Supreme Fire edition sigurno privlači pažnju naročito pošto se nalazi u kejsu od 24karatnog zlata sa Apple logom od dijamanata (Ah da ne zaboravimo, možete odabrati i verziju bez dijamana ako ste ”kratki sa parama”!). Model postoji u dve veličine : 15.4” i 17”. Cena je između $ 6,000 – $ 10,000.

powemaxmacbookprosupremefire thumb 4 must have luksuzna gedžeta

I na kraju, iPad Supreme Gold Edition koji je sve samo ne običan iPad jer ima 22karatno zlato i to nije sve! Apple logo sadrži čak 53 pojedinačna dijamanta što čini ukupnih 25 karata! Ovaj luksuz će vas koštati samo  $ 190,000. Međutim, ako ste više za neku malo razumniju cenu koja ne uključuje dijamante, ovaj iPad možete nabaviti za oko $ 4,000.

ipadsupremegoldedition thumb 4 must have luksuzna gedžeta

Znate kako kažu, koliko para – toliko muzike!


Nađa obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Editors choice