Leti nekako više cenimo svoje vreme. Žurimo da što pre završimo sa poslom kako bismo stigli na bazen, gledamo da što više iskoristimo sunčane dane i patimo za vremenom kada smo koristili reč raspust umesto odmora. Često nam se u svoj toj žurbi da ne propustimo nijedan letnji bezbrižni momenat, desi da nas uhvati lenjost. Usled te lenjosti i teškog vremena nam se ništa ne nosi, ne bavi nam se odećom, ne stoji nam se satima ispred otvorenog ormana i mnogi materijali nam smetaju i sputavaju nas. Da biste izbegli sve to, donosimo vam nekoliko brzih i jednostavnih stajlinga koje možete da nabacite na sebe kada vam se ama baš ništa ne nosi.

Oversized majica i pantalone sa printom

Ne postoji bolja opcija za leto od njih – vaše noge će moći “da dišu”, nećete se znojiti ukoliko je materijal prijatan (čitaj: sintetika stop) i možete lako da ih kombinujete. Uz njih ide čak i prva oversized majica koju izvučete iz ormana, a opušteni izgled dopustiće vam da se opušteno i osećate. Ukoliko baš ne volite da kombinujete oversized i oversized, možete ih iskombinovati i sa nekom uskom majicom koja će vam naglasiti grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders)

Slip haljina

Oh, kako bismo leti voleli da u spavaćici izađemo napolje. E, pa sa slip haljinom možemo upravo to i da uradimo . Njen prijatan materijal milovaće nam kožu, a pritom, ona je toliko lagana da je nećemo ni osećati na sebi. Njene boje su uvek tako nežne i komplementarne sa našim tenom, a najlepše ide uz neke amazonske sandalice koje se vezuju.

Košulja i šorts

Kada vam dosade kombinacije šortseva i majica, koje realno, celo leto nosimo, možemo iste te šortseve iskombinovati sa košuljom. Da, znam šta mislite, kako nositi košulju na 30 stepeni? Ipak, košulja nam zbog svojih dugmića ostavlja puno opcija za stilizovanje. Možemo da je raskopčamo, a da ispod obučemo top, možemo da otkopčamo samo donji deo ili čak da vežemo u čvor kao što je bilo moderno devedesetih.

Comments