Advertisement

Devojke (Girls)

Serija “Devojke” je nešto sasvim drugačije, jedinstveno i osvežavajuće u moru istog sadržaja! Ova, vrlo “hrabra” serija, koju je osmislila glumica Lena Danam (Lena Dunham), koja ujedno igra i jednu od glavnih uloga u seriji, priča priču o devojci koja želi da postane uspešna spisateljica, i o njene tri drugarice. Devojke, u svojim ranim 20. godinama, zajedno pokušavaju da se izbore sa životom u Njujorku, gradu u kojem žive tek dve godine i koji je sirov, često beskrupulozan i koji ne daje druge šanse – posebno ako nisi sigurna šta želiš, od koga želiš to što želiš i na kraju krajeva, koga želiš! Zvuči poznato? Da sve smo bile u tim cipelama! Feminizam je u usponu drage naše, ali to znači da je ženska borba tek počela!

Girls 5 serija koje ćemo ove zime gledati... ponovo!

Peni Dredful (Penny Dreadful)

Tri put “Ura” za devojke koje vole horore! Dakle, ako drame i komedije nisu tvoje štivo i voliš da se dobro uplašiš, a da pritom pogledaš seriju koja je zaista uložila mnogo u efekte i kostimografiju – predstavljamo ti Peni Dredful! U ovom zastrašujućem psihološkom trileru / hororu, neki od najstrašnijih književnih likova – dr Frankenštajn i njegovo stvorenje, zatim Dorijan Grej, kao i legendarni likovi iz romana „Drakula“ – sukobljavaju se u viktorijanskom Londonu.

penny dreadful 5 serija koje ćemo ove zime gledati... ponovo!

Porodica Soprano (The Sopranos)

Jedna od najbolje ocenjenih serija na čuvenom IMDB-u, koja je ujedno osvojila mnoge nagrade, vredna je svake pohvale i treba je pogledati bar dva puta! Porodica Soprano predstavlja jednog porodičnog čoveka, Tonija Soprana, običnog, sredovečnog biznismena. Toni ima vernu ženu. Ne toliko vernog sina. Kćer po imenu Medou… I psihijatra kojem poverava sve svoje tajne, osim one koju već zna: Toni je šef mafije!

The Sopranos 5 serija koje ćemo ove zime gledati... ponovo!

PLUS: Igra prestola (Game of thrones)

Upravo putem HBO GO usluge možeš ponovo odgledati i svih 7 sezona serije Igra prestola! Ako je i sama pratiš znaćeš da se od početka toliko toga izdešavalo da gradivo zaista vredi obnoviti pre nego što 8 i finalna sezona serije stigne na male ekrane! A ako si među onima koji ovu seriju nisu gledali – šta čekaš?!

Game of Thrones 5 serija koje ćemo ove zime gledati... ponovo!

Da li smo te zaintrigirali? Ako si spremna da se upustiš u nove serijske avanture to možeš učiniti već danas i početi da gledaš svoju novu/staru omiljenu seriju! Uslugu HBO GO možeš isprobati mesec dana besplatno i to bez ugovorne obaveze! 

Comments