Ne znam za tebe, ali ja, kad god mi je dosadno, razmišljam i smišljam šta mogu da uradim sa svojim domom (pa i životom, ali o tome drugom prilikom) kako bi on izgledao bolje i lepše i kako bih se i sama u njemu osećala prijatnije i ušuškanije. Ako zanemarim to koliko vremena provodim na poslu, stan je mesto na kojem najviše boravim, naročito u ovo neko doba godine kada te vreme prosto tera da se zavučeš u nešto mekano i toplo i samo hiberniraš. Baš zato i verujem da je jesen najbolji period za makeover “staništa” jer, realno, kada su dani kratki i hladni, želja za boravkom napolju je sve manja i manja.

Elem. Ukoliko si i sama u ovakvom raspoloženju i baš ti se nešto sređuje okruženje u kojem voliš da boraviš kako bi se pripremila za predstojeću sezonu ušuškavanja, evo nekoliko Instagram profila koji ti mogu poslužiti kao odlična inspiracija za tvoju enterijer priču, koji god fazon da voliš.

House Beautiful

“Where happiness lives” je odličan opis ovog profila! Kao što i sama pretpostavljaš, listajući ove objave dobićeš pregršt ideja i predloga kako da tvoj dom zablista i bude prelep, a meni je lično bilo jako teško da izdvojim nekoliko svojih favorita. Na primer, ukoliko voliš boho-indi vajb, možda ćeš želeti da svoju dnevnu sobu ukrasiš raznobojnim tepisima (većim brojem njih!) i potrudićeš se da tvoje police budu prepune zanimljivih sitnica i suvenira. Ili, ukoliko voliš geometrijske šare, evo predloga kako da uklopiš različite tipove istih, a da to izgleda slatko i šik!

Green & Mustard

Dnevna doza #interiorinspo je stigla! Zelenilo je ideja vodilja ovog profila za uređenje enterijera i ako sada ne odlučiš da svoj dom oplemeniš lepim biljkama – ne znam kada ćeš! Poenta je da tropski vajb možeš da zadržiš tokom cele godine, a koje god sobne biljke da odabereš, moći će da se uklope u enterijer bez mnogo suštinskih izmena, što je odlično ako želiš da menjaš izgled svog doma korak po korak, postepeno, dok ne shvatiš koji stil želiš da postigneš.

Comments