Klasična bela košulja – ali sa twistom

Volimo klasične bele košulje, a naročito volimo one koje se ipak malo razlikuju. Prada verzija belih košulja uključuje takozvanu Petar Pan kragnu koja pruža potpuno drugačiji doživljaj ovom komadu za koji smo mislili da nas ne može iznenaditi. Ova kombinacija je savršen dokaz da i najmanji detalj u potpunosti menja sliku naše pojave i to nam se jako dopada.

Košulja-haljine su must-have

Za razliku od haljine koja je prezentovana 1995. godine, ova je nešto ležernija i neformalnija i samim tim savršen izbor za sve prilike u kojima želiš da izgledaš doterano, ali i savršeno stilizovano. Košulja haljina je onaj komad koji spašava uvek kada ne znaš šta da obučeš, a deluje ženstveno koliko i formalno.

Puder roze je uvek u trendu

Puder roze kaput je još jedan komad koji je svoju prvu verziju imao 1995. godine i koji je ujedno još jedan dokaz da dobre stvari ne treba menjati – naročito kada govorimo o trendovima i klasičnim i uvek dobitnim komadima. Naravno, u tvom ormaru se ne mora naći puder roze kaput, ali bilo koji drugi komad u ovoj boji je i više nego dobrodošao.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Ivana

Comments