Klasična bela košulja

Od svih bezvremenskih modela košulja, ona je definitino “bezvremenska”. Konstantno izdržava sav teret vremena i svake godine pronađemo neki novi način da je nosimo. Za one hrabrije, ako je košulja dovoljno duga, može da vam posluži i kao haljina. Bilo da ima puf rukave, dugmad, da se vezuje ili sa nekim detaljom, bela košulja je efektna isto kao i crna mala haljina.

Monohromatska košulja

Prednost ovog modela košulje je što nas podmlađuje, a opet se savršeno uklapa u pojam bezvremenosti. Intezivna crvena, pink ili plava monohromatska boja dodaće vašem svetu malo boje, ali neće u tome preterati, tako da ćete se prijatno osećati i na poslu ukoliko se odlučite za ovu varijantu. Daje snažan pečat autfitima sa kožnim midi suknjama, farmericama i i šortsevima u neutralnim nijansama.

Svilena košulja

Za elegantan poslovni izgled, svilena košulja je uvek najbolji izbor. Možete ih naći u svim bojama, ali “najskuplje” izgleda u svetlijim, pastelnim bojama ili smaragdnozelenoj. Ako već birate kroj – neka bude sa dugmićima.

Košulje “bez leđa”

Košulje “bez leđa” su jedan od najupečatljivijih komada sezone proleće/leto 2021, ali pored toga što će u narednim mesecima moći da naglasi našu senzualnost, ove košulje znaju kako da podignu na viši nivo svaki autfit za koji se odlučimo. Ako izaberemo satenski model, nikada nećemo pogrešiti, već ćemo se osećati privlačno i samouvereno.

Naslovna fotografija: instagram.com/thestylestalkercom/

Tamara Mladenović

Comments