Često se od muškaraca čuje da su žene tajanstvene i da uvek deluju kao da nešto taje. I to zaista u većini slučajeva jeste tako. Čak i kada nemaju šta da sakriju, žene vole da izgledaju misteriozno, jer znaju da to privlači suprotan pol. Ali, šta je sa muškarcima? Možda ne deluju toliko tajanstveno, ali je sigurno da uvek ima nešto da se prikrije i ne prizna, a neke od ovih stvar muškarci nikada ženama ne bi priznali.

“Volimo samopouzdane devojke”

Iako je nekako čudno, ovo nijedan muškarac neće reći naglas, iako to uvek misli, jer žene sa visokim samopouzdanjem uvek deluju privlačnije i harizmatičnije. Negde vlada mišljenje da se muškarci plaše jakih, stabilnih žena, ali je istina da stabilan muškarac može samo da voli isto takvu ženu i da uvek takvu traži, iako to ne ističe u svakom razgovoru.

“Tvoj izgled mi je bitan”

Muškarci bez problema daju komplimente svojim partnerkama, jer uvek pronađu nešto što im se dopada i šta ih zavodi, nebitno da li je to kosa, parfem, haljina ili nešto drugo. Međutim, retko koji će reći da mu je jako bitan izgled žene sa kojom je, tako jasno i glasno, iako svaki muškarac želi pored sebe devojku koja izgleda seksi i privlačno, ali u svemu tome pristojno i bez nekog vulgarnog izgleda.

muskarci 2 8 stvari koje muškarci nikada ne bi priznali ženama
Comments