trans 8 stvari koje muškarci nikada ne bi priznali ženama“Ne znam kako to da uradim”

Ovo si sigurno do sada već “okusila”. Kada se dogodi neki problem sa strujom, neki kvar u stanu ili kući, tvoj muškarac će uvek pritrčati u pomoć i pokušavati sve da popravi, čak i ako to nikada nije radio. Međutim, i u tim momentima, on ti neće priznati da ne zna da uradi šta je potrebno. Neće priznati sve dok stvar ne postane još gora, a i tada će verovatno želeti to da prikrije, jer ne želi da pomisliš da nije sposoban da nešto uradi.

“Ne mogu to da priuštim”

Ovo nam je već jasno zbog čega se dešava. Kao i u prethodnom slučaju, on ne želi da pomisliš kako nije sposoban da zaradi dovoljno za letovanje koje ti je želja, za neki novi komad nameštaja ili poklon koji priželjkuješ, već će na sve moguće načine da pokuša da se snađe i sve sprovede bez tvog znanja o tome koliko može, a koliko ne.

“I mi volimo komplimente”

Da, jedno je velika istina, i muškarci uživaju u komplimentima, ne samo devojke. Jedina razlika u svemu tome je da muškarci to ne priznaju tako lako i kada čuju neku lepu stvar o sebi onda samo pokušavaju da pređu preko toga neopaženo. Ali, objašnjenje je sasvi jednostavno, nikome ne može da bude loše kada čuje lepe stvari o sebi, pa tako komplimenti moraju prijati i momcima.

muskarci 1 8 stvari koje muškarci nikada ne bi priznali ženama
Comments