Atraktivna veoma duga pletenica

Veoma duga i elegantno napravljena pletenica takođe je jedan od trendova u frizurama koji možemo videti na mladim poznatim ličnostima kao što su Rosalia ili Kylie Jenner. Ovu pletenicu možete napraviti ako imate veoma dugu kosu, ali ukoliko je nemate – kvalitetne ekstenzije će svakako biti od pomoći. Poenta ove pletenice jeste upravo u njenoj dužini, te je bolje nemojte praviti ukoliko niste spremni na umetke a imate kratku kosu.

Nežna niska punđa sa romantičnim rajfom

Ovo je savršena frizura za devojke koje u budućnosti čeka elegantan događaj ili možda čak i venčanje, a njen glavni adut je atraktivan rajf sa cirkonima koji bi trebalo da bude u fokusu. Kosu vežite u sofisticiranu nisku punđu sa razdeljkom na stranu i zalizanom kosompreko čela, a zatim pre ko stavite ukrasni rajf.

Savršeno modelovani talasi

Ovo je možda jedna od najjednostavnijih frizura za kreiranje, ali ne i najmanje efektna. Kosu pažljivo ispritiskajte figarom tako da dobijete savršene talase, a ne lokne – što je veoma važno, a zatim ih blago raščešljajte i kosu podelite na stranu. Takođe, ovu frizuru možete ukrasiti sa nekoliko neobičnih šnalica sa jedne strane.

Kosa poluvezana u konjski rep

I za kraj, konjski rep će biti u trendu u 2021. godini, a zanimljiv twist na konjski rep je onaj u kom ćete samo deo kose vezati u njega, a deo ostaviti uredno pušten. Ovaj polurep možete vezati scrunchie gumicom radi dodatnog zanimljivog efekta.

Naslovna fotografija: instagram.com/maorhillel

Jovana

Comments