Tokom protekle decenije Netflix je ustanovio ritual (koji obožavamo) – da pred kraj svake godine najavljuje velike premijere koje možemo da očekujemo u narednoj. Sa decembrom stižu i ostvarenja koja će naredne godine biti najveći hitovi. Neke od novih priča su tiho promovisane dok se oko drugih “dizala velika galama”, ali svako “Coming soon to Netflix” proglašenje je podjednako uzbudljivo. Ni naredna godina nije ništa drugačija, zato u nastavku pročitaj koje su to premijere koje sa nestrpljenjem očekujemo u narednoj godini.

Sex Education, druga sezone (17. januar 2020)

U prvoj sezona popularne serije Sex Education upoznali smo se sa tinejdžerom Otisom Milburnom (Asa Butterfield) koji je sa svojom prijateljicom Meave (Emma Mackey) osmislio seks savetovalište u svojoj srednjoj školi, iako sam nije imao seksualnog iskustva. Koristeći se knjigama i znanjem svoje majke (Gillian Anderson), koja je seks terapeut, Otis je prodavao savete svojim vršnjacima o temama koje obuhvataju seksualnost, porno filmove i transfobiju. Druga sezona nam stiže sa osam epizoda u kojima će Otis, sada sa svojim novom devojkom Olom (Patricia Allison), istraživati svoj seksualni život, svoje želje i istovremeno pokušavajući da održi svoje napeto prijateljstvo sa Meave.

Next in Fashion (29. januar 2020)

Model Alexa Chung i Tan France lice Queer Eye-a u novoj sezoni dočekaće i izazvaće 18 dizajnera jedno protiv drugih, koji će se u više od 10 epizoda boriti u seriji izazova gde će samo jedan dokazati da je “sledeća velika zvezda”. Pobednik će osvojiti 250,000 dolara i šansu da prikaže svoju kolekciju premijerno na Net-a-Porter-u. Složićemo se, nagrada je vredna muke, a sigurno smo da će je biti.

Eurovision (2020)

Tačan datum ovog prikazivanja nije preciziran, ali ga sa osmehom na licima dočekujemo. Godinama smo bili svedoci mnoštvu pošalica i zadirkivanja u vezi Evrovizije, da je pravo čudo što ne postoji više komedija na taj račun. Lepa vest je što nam upravo jedna vesela komedija o Evroviziji stiže. Napisana je od strane Willa Ferrella, koji je sarađivao sa Rachel McAdams, Pierce Brosnanom, Dan Stevensom i Demi Lovato. Radnja je smeštena u 70-im godinama prošlog veka, najpopularnijem dobu Eurosong-a, kada se Larsu Erickssongu (Ferrell) i Sigrit Ericksdottir (McAdams) ukazuje životna prilika, da predstavljaju Island na predstojećem Eurosong takmičenju. Trailer za film najavljen je neposredno pred samu Evroviziju koja se naredne godine odigrava u Roterdamu.

To All The Boys I’ve Loved Before: P.S. I Still Love You (12. februar 2020)

Prva filmska YA (young adult fiction) adaptacija knjige All The Boys I’ve Loved Before autorke Jenny Han biće jedan od Netflix-ovih grandioznih uspeha. Šesnaestogodišnjoj Lari Jean Covey (Lana Condor) su ukradena lična pisma i postavljena na društvene mreže, što je na kraju odvelo do zaljubljivanja u jednog od primalaca njenog pisma koga tumači Noah Centineo. Dugo isčekivani nastavak, All The Boys I’ve Loved Before: P.S. I Still Love You, usresređen je na sam razvoj veze ovog para, dok se ne pojavi njeno drugo ljubavno pismo, koje menja tok priče. Čitav opus Jenny Han prepun je ljubavnih referenci iz 80-ih i 90-ih, a slede nam još dva nastavka.

Comments