Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Wonderland (2020)

U režiji Petera Berga, u ovoj bostonskoj krimi-misteriji glavnu ulogu igra Mark Wahlberg u ulozi detektiva Spensera, recitatora poezije, bivšeg zatvorenika i privatnog detektiva. Baziran na 48. knjizi serije o Spenseru autora Roberta B. Parkera, adaptiran je od strane Ace Atkinsa i započinje Spenserovim izlaskom iz zatvora, kada mu je oduzeta detektivska dozvola i kada biva povučen u mračne ponore zločinačkog sveta. Nedugo zatim otkriva istinu koja se nalazi iza brutalnog ubistva.

Rebecca (2020)

Ukoliko neko može da iznese remake čuvenog filma “Rebeka” Alfreda Hičkoka iz 1940. godine, koji je nagrađen Oskarom, onda je to Netflix. Izgleda da je budžet koji je dodeljen reditelju Benu Wheatleyu bio pozamašan, sudeći po zvezdama koje će nastupiti u ovom velikom delu. Armie Hammer, Ann Dowd, Kristin Scott Thomas i Lily James glumiće u poslednjoj adaptaciji gotičkog romana Dafne du Maurijer. Detalji o datumu izlaska su skoro nepoznati, ali snimanje je počelo 2018. godine, te se nadamo da će u drugoj polovini 2020. godine biti prikazan.

View this post on Instagram

#rebecca #movie

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Russian Doll, druga sezona (2020)

U prvoj sezoni smo upoznali Nadiu Vulvokov (Natasha Lyonne), duhovitog cinika, koja umire na svoj 36. rođendan i biva zaglavljena u tom danu, budeći se, umirući i proživljujući taj dan iznova. Posle više ponovljenih horor dana ona upoznaje Alana Zaverija (Charlie Barnett), čoveka koji je preminuo iste večeri kao ona. Kreatori serije se ne oglašavaju o detaljima druge sezone, ali mi se nadamo da će originalna priča iz prve sezone istrajati.

The Eddy, prva sezona (2020)

Elliot Udo (André Holland) je poznati njujorški pijanista, koji je pobegao iz svog rodnog grada u Pariz. Njegov život u Parizu je daleko od idealnog, Elliot je suvlasnik neuspešnog džez kluba i nalazi se u burnoj vezi sa glavnom pevačicom njegovog kluba, Majom (Joanna Kulig). Sa dolaskom njegove petnaestogodišnje ćerke Julie (Amandla Stenberg) biva nateran da se suoči sa razlozima njegovog prvobitnog odlaska od kuće. S obzirom da je serija napisana od strane Jacka Thornea koji je petostruki dobitnik Bafta nagrade, i režirana od strane Damiena Chazellea (La La Land), možemo očekivati vrlo ozbiljnu muzičku dramu.

View this post on Instagram

#theeddy #netflix

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Selena: The Series (2020)

Selena Quintanilla-Pérez je Grammy nagrađivana Tejano pevačica koja je dostigla vrhunac svoje slave 1990. i ubijena je samo par godina kasnije od strane svog klub menadžera Yolande Saldívar. Serija se sastoji od dva serijala, a počinje sa 6 jednosatnih epizoda. Glumicu Christian Serratos gledaćemo u ulozi Selene.

View this post on Instagram

💄

A post shared by Selena: The Series (@selenanetflix) on

Naslovna fotogafija: instagram.com/netflix

Miona Đorović

Editors choice