Karakteristike svakog horoskopskog znaka mogu se sažeti u životni moto, u ono što je svakome najvažnije, što ga suštinski pokreće u životu, vrednost koja utiče na životni stil, akcije, odnose, ciljeve. Jedna ključna reč ide uz svaki znaka i po njoj možete prepoznati o kom znaku se radi.

Ovan – biti!

Najvažnije za Ovna jeste da može da bude ono što jeste i da ne mora da se pretvara, a to je ono što ceni i kod drugih ljudi. Ne podnosi licemerje, ceni individualnost, nezavisnost i autentičnost. Ovan ne želi da se uklapa, ali ume da se nametne i očekuje da ga drugi vole i prihvataju zbog onog što jeste.

Bik – imati!

Bikovima je najvažnije ono što je njihovo, što su osvojili i što im pripada. Pravo posedovanja im je primarno, ali da bi ga stekli, Bikovi rade naporno i požrtvovano, a osim što su vredni radnici, poštovane su i voljene kolege, jer su pravedni i nisu pohlepni i kako se bore za svoja prava, tako se zalažu i za prava drugih. Takvi su i u ljubavi. Bikovi osvajaju, a kad osvoje, onda vole i čuvaju ono što je njihovo. Imati, to je ključna vrednost za Bika.

Blizanci – misliti!

Njihov um je njihovo bogatstvo i najvažnija im je sloboda mišljenja. Njihova dvostruka priroda pojačava potrebu za nezavisnim i slobodnim mišljenjem, oni imaju odlične ideje, vrlo su kreativni i inovativni. Ako ne znate kako nešto da osmislite i sprovedete, angažujte Blizanca da to uradi umesto vas. Njihova najvažnija karakteristika je – misliti.

Rak – osećati!

Nije bilo teško pogoditi koja snaga upravlja životnom energijom Rakova, zar ne? Njima su najvažnija osećanja, oni su sposobni da osećaju mnogo, intenzivno i duboko i žele u tome da uživaju. Ali njihova osećanja nisu za deljenje – oni će samo manji deo svog unutrašnjeg sveta izraziti i iskomunicirati, a ostalo će zadržati za sebe i osećaće se ispunjeno. Tuga ili sreća, Rakovi su u tome do kraja, za njih je najvažnije – osećati.

Comments