Možemo da odahnemo. Preživeli smo main character energiju Lavova. Sunce se sada pomerilo iz znaka Lava ka dosta smirenijoj i staloženijoj Devici. Dvadeset i drugog avgusta je počela sezona Devica, ali šta nam ona donosi? S obzirom da to da je Devica poznata po tome što je organizovana i voli red i raspored, jasno je da ćemo sezonu Devica provesti u poslu do guše.

Za vreme sezone Lavova čitav svet je bio jedna velika pozornica, kako za njih tako i za one znake na koje je uticala njihova energija. Sada je to, međutim, gotovo, jer nastupa energija Devica koja će nas uzeti pod svoje i naterati da pospremimo sav haos koji smo napravili prethodnog meseca.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Devica je zemljani znak i njom vlada Merkur zbog čega ona najviše brine da sve bude pod kontrolom i da smo svi prizemni. Baš kao što nas je energija Lava vinula u nebesa i naterala da maštamo o raznim stvarima, tako će nas Devica podsetiti na realnost.

Pročitajte i ovo: Zašto i dalje ismevamo ljude koji veruju u horoskop?

Iako nas je leto izbacilo iz koloseka u bilo kom aspektu našeg života (a verovatno je u pitanju ljubav) sezona Device će nas vratiti nekoliko koraka unazad. Primetićemo da ćemo imati drugačiji pristup životu i da ćemo se brzo vratiti u formu. Mada, nemojte da se brinete – leto služi tome da se zabavimo, dok je jesen tu da nas podseti na obaveze.

Čim se leto primakne kraju, sve nas obuzme onaj osećaj kao da je vreme da se vratimo u školu. Za pojedine je povratak u jesenju učaurenost izuzetno težak jer im njihova avanturistička energija to ne dozvoljava, dok su drugi jedva čekali da se sve, ponovo, dovede pod kontrolu.

To su Device. One će uživati u kontroli. Ne nad nekim, već nad situacijama. One vole da nadgledaju i sve isprate pogledom, zbog čega se ovom periodu najviše i raduju, uz nalet energije koja će ih motivisati da čiste, sređuju i pospremaju – kako prostor u kome žive tako i svoje emotivno stanje – Device će u potpunosti biti u svom elementu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LLEMERCÍ SPACE (@llemerci)

Male promene najčešće dovode do velikih životnih lekcija i veoma je bitno da se držimo naših navika – a to Device vrlo dobro znaju. One su tu da nas podsete da imamo obaveze kojima se moramo vratiti, zbog čega je sezona Devica idealna za početak novih hobija, otkrivanje nove muzike… Primetićete da će vam se u ovom periodu mozak pokrenuti i da će vam razne ideje padati na pamet.

Sezona Devica je idealna za istraživanje sebe i sprovođenje promena, jer Device sahtevaju balans. Zapitajte se – koju naviku možete da promenite u svom životu tako da ga učini boljim? Svaki korak koji može da učini da se bolje osećate treba da bude korak koji ćete napraviti u sezoni Devica – jer one najbolje balansiraju navike i nove početke.

Pročitajte i ovo: Kako da koristite astrologiju da bolje razumete partnera

Ono što vam se, međutim, neće svideti u toku ove sezone je to što ćete primetiti da ste skloni kritikovanju. Ovde je u pitanju je jedna od osobina koja preovladava Devicama, čija će energija uticati na sve u okolini.

Device tačno znaju kako da rade efikasno, obavljaju poslove koji ih čekaju i da sve odrade na vreme. Zbog toga su sklone kritikovanju onih koji ne umeju da se organizuju. Dešava se da se drugi uvrede, ali one samo imaju najbolju nameru. Dozvolite Devicama u vašoj okolini da vam pomognu da se organizujete – njima će biti zabavno, a vama će biti od pomoći.

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Milica Antić

Comments