Već izvesno vreme uživamo u jesenjim trendovima koji su ponovo pokupili sve simpatije. Neizostavan deo svakog godišnjeg doba je manikir koji – za razliku od leta gde biramo obično jake i izražene boje i, naravno, duge nokte – jesen donosi nešto topliju i intimniju atmosferu. Pored autfita koje smo uklapali, potpuno je očekivano da smo razmišljali i o boji naših noktiju koji su ogledalo našeg ukusa.

Dolaskom jeseni volimo da bojimo naše nokte u toplije tonove sa primesama detalja koji su u datom trenutku popularni. Ovog puta, posebnu ljubav gajimo prema animal printu, tufnicama i klasičnom frenču. Ipak, kao i uvek, prednjače braon i bež nijanse, a nekada je prisutna i univerzalnaboja za sva godišnja doba – mlečnobela.

U nastavku teksta predstavićemo vam najtraženije nokte i najpopularnije boje.

Crveno, volim te, crveno

Ako niste sigurni koju boju laka da izaberete, uvek birajte crveno. Ovo je boja koja sa sobom donosi posebnu vrstu elegancije. Uklapa se uz baš svaki autfit. Crveni lak pokazuje da se držite klasike i svesne ste da sa njom nema greške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabela (@_nails_iza_)

Braon

Svake godine jedna boja se posebno izdvoji od drugih, a ovog puta to je braon boja! Ako želite da budete elegantni, lepi i da sa sobom donesete poseban vibe, braon boja je sjajan izbor. U toku jeseni, obično biramo autfite koji su bež, braon, zeleni ili beli, samim tim, nokti u braon boji će se savršeno uklopiti.

Pričitajte i: Novi trend – uredni, kratki, suptilno dekorisani nokti

Braon – bež frenč

Frenč je uvek popularan, a u poslednje vreme ne viđamo samo klasičnu belu boju. Kombinacijom raznih boja, u zavisnosti od godišnjeg doba, uklapamo i boju našeg frenča! Za jesen smo definitivno izdvojili bež i braon i zbog toga, sačuvajte ovu fotografiju, biće vam potrebna!

Milky nails

Ako ste ljubitelj neutralnih boja i urednih noktiju, pravi izbor je milky (mlečnobela). Ovo je boja kojoj se uvek iznova vraćamo i jedna je od najtraženijih. Bilo da je leto, proleće, jesen ili zima, ona će savršeno da se uklopi uz sve vaše autfite.

Kamuflažni

Minimalizam je svuda prisutan, a ovi nokti imaju i svoju kratku priču: želim da svuda oko mene bude ljubav. Naravno, sami birate kakav minimalistički detalj želite na svojim noktima, ali kontrast kamuflažnog i crvenog gel laka je odličan izbor!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @stylegator

Animal print

Huh, samo jedan trenutak bio je dovoljan da u naše garderobere dođu najlepše i najzanimljivije animal print stvari. Nije kao da nam ih komercijalni brendovi nisu nametali, cene su bile sasvim pristojne i dali smo im šansu. Onda su se pojavile i animal print torbice, zatim i obuća, pa je potpuno logičan sled bio i – nokti.

View this post on Instagram

 

A post shared by @inspographie

Pročitajte i: Animal print manikir – zato što si lavica!

Pinterest zeleni

Trenutno jedna od najtraženijih boja jeste tamnozelena. Nju je doneo Pinterest i naša potreba da sve bude estetično.

Nail art

Ovo je trend koji je godinama prisutan i samo ga unapređujemo. Kombinovanjem boja prilagođavamo ga godišnjem dobu, ali jedno je sigurno, nail art je prisutan u toku proleća, leta, jeseni i zime. Braon je, naravno, boja sezone i zbog toga sada sve češće viđamo duge nokte sa braon detaljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cansel 🎀 (@canselyt)

Pročitajte i ovo: Jesenji francuski manikir – ništa bez toplih nijansi

Naslovna fotografija: instagram.com/outfit.ideasp

Dragana Stojanović

Comments