U javnosti se često govori o britanskoj kraljevskoj porodici, a fokus je često na mladim naslednicima Williamu i Harryju i njihovim suprugama Kate i Meghan. Međutim, gotovo nikad nećete čuti vesti o mladoj aristokratkinji Lady Kitty Spencer, bratanici pokojne princeze Diane. To je verovatno slučaj jer je Lady Kitty Spencer veoma diskretna osoba, i ne deli sa javnošću detalje o svojim vezama i privatnom životu putem društvenih mreža.

Danas smo odlučili da sa vama podelimo zanimljive činjenice o njoj, kako biste se upoznali sa ovom neverovatnom i svestranom mladom ženom koja živi i radi kao model i ambasador velikih modnih kuća, kao što su BVLGARI i Dolce & Gabbana.

Najbliža je rođaka prinčeva Wiliam i Harryja

Lady Kitty Spencer je najstarija od četvoro dece koje je brat princeze Diane, Charles Spencer, imao sa bivšom manekenkom Victoriom Lockwood. Prisustvovala je venčanju rođaka Williama sa Kate Middleton 2011. godine, a takođe je dobila pozivnicu za kraljevsko venčanje princa Harryja, gde je obukla besprekornu zelenu haljinu brenda Dolce&Gabbana.

Odrastanje u Kejptaunu i uspešna akademska karijera

Nakon što su se princeza Diana i princ Charles razveli, njeni roditelji su odlučili da presele porodicu u Južnu Afriku kako bi izbegli medijsku pomamu koja se tada dešavala. Tamo je studirala psihologiju, politiku i engleski jezik na Univerzitetu u Kejptaunu pre nego što je uživala u “la dolce vita” – studirajući istoriju umetnosti u Italiji. Takođe je magistrirala menadžment luksuznim brendovima na londonskom Univerzitetu Regent. Moram da priznam da je ovo veoma impresivna biografija, ali šta drugo očekivati od jedne aristokratkinje i potomka kraljevske porodice, zar ne?

Lady Kitty Spencer kao glavno lice luksuznih brendova

Ako ste mislili da ne može bolje, niste bili spremni na ovo. Njena manekenska karijera počela je kada je bila na naslovnoj strani Harper & Queen (koji je sada Harper’s Bazaar UK), zajedno sa svojom mamom 1992. kada je imala jednu godinu. Trenutno je zastupa jedna od najvećih svetskih agencija, koja je predstavljala i Kate Moss, Caru Delevigne i druge poznate modele. Kao što smo već pomenuli, prošetala je i pistom za Dolce&Gabbana, i ambasador je luksuznog italijanskog brenda nakita BVLGARI.

Lady Kitty Spencer je izgleda povukla na princezu Dianu, a svi znamo koliko je Diana postala ikonična ličnost u svetu mode. Tako i Lady Spencer ume na najbolji način da se zabavi sa modom, te već dugi niz godina izgrađuje ozbiljno ime za sebe u modnoj industriji.

Pročitajte i ovo: Nepotizam u celebrity kulturi – da li se talenat može kupiti novcem?

Ljubav prema filantropiji

Kao i njena tetka Diana, Lady Kitty je veoma strastvena oko pomaganja onima koji nisu imali toliko sreće. Ambasadorka je “Centrepointa”, organizacije koja podržava mlade ljude bez doma, kao i verni pokrovitelj vojne dobrotvorne organizacije. Isto tako, pomagala je u prikupljanju novca za fondaciju “Save the Children” kao i AIDS fondaciju Eltona Johna.

Ljubiteljka mačaka

Lady Kitty je ponosni vlasnik mačke pod imenom Baby D. Ipak, ovo nije samo obična mačka, a i kako može biti jer joj je vlasnica aristokratkinja, pa je bila na nekoliko naslovnih strana Tatlera. Mačka i aristokratska titula nekako idu ruku pod ruku, tako da ni ne čudi da je Kitty ljubitelj mačaka.

Prava svetska putnica

Iako Lady Kitty živi u Londonu, veliki deo svog vremena provodi putujući i dokumentujući svoja putovanja na Instagramu. Jedne nedelje je u Italiji, druge u Crnoj Gori – kako da joj ne zavidimo… Bacite pogled na njene društvene mreže, jer vas očekuju prave foto-avanture!

Imala je čak 5 haljina na svom venčanju

Da, pročitali ste dobro… Kad se Lady Kitty udavala za Michaela Lewisa, odmah je zadužila Dolce&Gabbanau da dizajnira 5 (slovima: pet) različitih autfita. Dizajnerska kuća je potom objavila video na svom zvaničnom Instagram nalogu, gde je prikazala redak “tizer” njene haljine za venčanje, zajedno sa bebi-plavom, zelenom i belom haljinom, kao i haljinom raznih boja u srebrnom i zlatnom spoju sa nitnama. Pogledajte neverovatan video njenih probi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Pročitajte i ovo: 5 stvari koje treba da znate o Halle Bailey, novoj Maloj sireni

Naslovna fotografija: instagram.com/kitty.spencer

Nenad Grubanoski

Comments