Da li godinama negujete i puštate kosu da raste? Uživate u maskama koje pravite, često pravite lokne i kike, punđe i visoke repove. Ljudi u vašem okruženju se iznova i iznova oduševljavaju kada vide vašu kosu, ali u poslednje vreme ste umorni od obaveza koju donosi.

Da li ste spremni za promenu? Pa vi najbolje znate da kosa brzo raste i imate sjajne tajne recepte koji će ubrzati proces, ako vam se kratka kosa ne svidi. Vreme je da osvežite svoj izgled, a sjajan način za to je upravo promena frizure.

Znate i sami koliko ste zanimljiviji sebi u ogledalu kad se ofarbate u jednu tamniju ili svetliju nijansu nego ranije, deluje kao da ste napravili ko zna kakvu promenu. Odjednom, do izražaja dolaze crte vašeg lica i pojedine haljine vam mnogo lepše stoje. Ako još uvek niste sigurni, vreme je da vas ohrabrimo i podelimo sa vama pojedine sjajne frizure. Izaberite onu koja vam se najviše dopada, zakažite termin kod frizera i učinite to! Bićete euforični i energični više nego ikada!

Pixie frizure su neodovljive i raznovrsne, prolagođavate ih svom obliku lica, ali i rasporedu obaveza koje imate. Ne održava se svaki pixie oblik na isti način, neki zahteva malo više truda i vremena. Ipak, nekoliko dana oblikovanja kose je dovoljno da postanete pravi maher i stilista iste. Otkrićete sjajne gelove, lakove i četke za kosu. Poželećete stalno da eksperimentišete i pratićete sve trendove!

Pročitajte i ovo: 7 frizura koje će vašu tanku kosu učiniti bujnijom

Do sada ste bili kraljica duge kose, a sada je vreme da preuzmete titulu najbolje pixie frizure!

Kratka pixie (full) frizura

Samo za smele i odvažne dame koje su spremne da naprave potpunu transformaciju! Jednostavna za održavanje, uz minimalno truda uvek istaknuta. Frizura koja će iznova i iznova da vas oduševljava, uz svaki autfit se savršeno uklapa i stvara novu priču. Ako želite ovu frizuru, a imate veoma dugu kosu, krenite postepeno. Skratite je nekoliko cm, potom na klasičan bob i konačno – pixie full!

Pixie glam

To što ne šetate često crvenim tepihom, ne znači da ne zaslužujete da tako izgledate svakodnevno! Ovo je frizura iz snova, idealna za svaku priliku i uz minimalno šminke i nakita postaje glamurozna i elegantna.

Pixie bob

Okrugao oblik lica najviše voli pixie bob! Izgledaćete sveže i izuzetno ženstveno. Pored promene frizure, možda je idealan trenutak i da promenite boju kose i preko noći postanete šik devojka! Ako ne želite da budete ishitrene, možete da kupite i sprej za kosu i vidite kako će ta boja da vam stoji! Ono što je sigurno, zaludećete društvene mreže!

Pixie short bob

Za devojke koje vole romantičan izgled, kratke šiške su odličan izbor! Doneće dozu seksepila, ženstvenosti i misterije! Uz samo malo truda i vežbe, možete da ih kratite i sami.

Pixie Love

Izbor boja za ovaj tip frizure je neograničen. Ako želite da budete fatalni, onda je ginger pravi izbor za vas!

Pixie Inspo

Ako još uvek niste izabrali idealan oblik svoje pixie frizure, ovaj će vas ostaviti bez daha. Minimalno, idealno, unikatno. Ovo je frizura koja stoji svakom obliku lica!

Naslovna fotografija: instagram.com/short_hair_sweethearts

Dragana Stojanović

Comments