Sigurno vam je poznato to da imate savršen ugao za selfi, pa ga onda prilikom fotkanja uvek tražite. Šta ako vam kažemo da isto tako postoji i savršen ugao u toku seksa koji će vas dovesti do neverovatnog vrhunca? Samo jedan jastuk će vam omogućiti trenutak za pamćenje koji ćete želeti da proživljavate iznova i iznova.

Dok ne postoji savršen univerzalni ugao za dobar seks, jer je svako telo drugačije i prijaju mu različite stvari, ipak postoji ugao koji će vas sigurno dovesti do vrhunca.

Šta je potrebno da uradite

U suštini, moraćete da stimulišete svoju G-tačku, a da istovremeno ne vršite previše pritiska na ostatak tela jer tako možete da umanjite užitak. G-tačka je poznata po tome što njenim dodirivanjem stvarate osećaj potpunog zadovoljstva u diskursu seksualnog zdravlja. Ona varira od osobe do osobe. G-tačka je popularni termin za subjektivni deo celokupne strukture klitorisa koji bi, nakon pravilne stimulacije, morao da aktivira orgazam.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARA 🌓 LAFONTAN (@maralafontan)

Kako da jednim potezon jastuka unapredite igru u svojoj spavaćoj sobi

Lezite na leđa, ali tako da vam karlica bude nagnuta ka gore, lakše će vam biti ako upotrebite jastuk i stavite ga ispod leđa, u zavisnosti od toga gde imate seks, neka vaš partner stoji ili klekne. Nakon što se partner namestio, svoje noge naslonite na njegova ramena. Ovaj ugao će omogućiti dublju penetraciju i pomoći u postizanju moćnih i intenzivnih orgazama. Podizanjem nogu, sužavate vaginu i time pomažete sebi da vaša G tačka bude slobodna. Kada vaš partner prodre u vas, blago se ljuljate u ove strane, time će on ostvariti direktan kontakt sa vašim klitorisom. Orgazam je u ovom slučaju neizbežan!

Pročitajte i ovo: Seksualno zaceljenje – negovanje svoje seksualnosti

Ono što je takođe važno reći, jeste da ne prolazi svako seksualno zadovoljstvo kroz stimulaciju G-tačke jer samo zadovoljstvo je individualno. Možda ste do sada stvorili drugačiji kontakt sa partnerom i poznajete svoje telo, samim tim znate šta vam najviše prija. Ipak, ako ste na samom početku odnosa, bilo bi dobro da partneru predložite nove i zanimljive stvari, kao što je ova. Predlažite jednostavne poze, ali i prilagodite se onim koje on predlaže, tokom seksa svakako će shvatiti u kom trenutku doživljavate orgazam, pa će kasnije češće upotrebljavati tu pozu. Ne postoji pristup zadovoljstvu koji odgovara svima, ali ako, recimo, do sada niste sigurni da ste doživali orgazam, pokušajte na ovaj način.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Classy Gentleman (@classy.gentleman)

Ako ranije niste doživeli orgazam

Nije nepoznata situacija u kojoj žene jednostavno ne mogu da dožive orgazam. Uglavnom se pokrene tema toga koliko ste opuštene, da li vam veza prija, jednostavno, da li postoji seksualna tenzija koja je svakako potrebna kako biste doživeli vrhunac. Ali, pre svega, najvažnije je da sami sa sobom napravite paralelu. Šta vam nedostaje tokom seksa ili u samom odnosu, jer možda se drugi faktori odražavaju na vaš seksualni odnos?

U slučaju da ranije niste doživeli orgazam, potrebno je i da prestanete da ga glumite kako biste svom partneru učinili zadovoljstvo. To je nešto o čemu sa njim morate da razgovarate, ako ste prethodno ustanovili šta može da bude eventualni problem. Seks je odnos između dve osobe koje podjednako zaslužuju da uživaju i zbog toga pokušajte da pronađete uzrok tog problema, a kasnije obavezno pokušajte sa ovom pozom jer stručnjaci garantuju da je ona put do eksplozivnog orgazma!

Pročitajte i ovo: #sextalk: Trikovi za najbolji orgazam u životu

Naslovna fotografija: instagram.com/maralafontan

Dragana Stojanović

Comments