Bilo da se radi o televiziji, striming servisima ili velikim bioskopskim platnima, veoma smo uzbuđeni zbog niza filmskih i televizijskih ostvarenja koja nas očekuju u 2023, kao i zvezda u usponu koje dolaze uz njih. Naravno, svi ovi dugo očekivani projekti su kompletirani svojom postavkom neverovatno talentovanih glumaca, koji su spremni da ožive različite priče na velikom i malom ekranu. Iako imamo svoja omiljena holivudska imena koja će nas ponovo zabavljati sledeće godine, nekoliko zvezda u usponu se jasno izdvaja iznad površine.

Naomi Ackie

Pripremite se da ispratite Naomi Ackie, čija će uloga pop ikone Whitney Houston u biografskom filmu I Wanna Dance with Somebody sasvim sigurno imati njeno ime na usnama svakog kritičara sve do sledeće godine. Stvari će se za tridesetogodišnjakinju još više popraviti 2023. godine, jer će takođe glumiti u rediteljskom debiju Zoë Kravitz Pussy Island, kao i naučnofantastičnom filmu Bonga Joon-hoa Mickey7.

Bella Ramsey

Britanska glumica Bella Ramsey poznata je po ulogama u Game of Thrones i The Worst Witch, ali će se 2023. godine popeti na višu lestvicu u glavnoj ulozi u postapokaliptičnoj HBO adaptaciji video-igre The Last of Us. Serija će biti premijerno prikazana na Sky Atlantic i NOW 16. januara 2023. godine i ne sme se propustiti. Bella je sigurno prezauzeta i prebukirana, i drago nam je zbog nje.

Talia Ryder

Od uloge mlade tinejdžerke koja prati svoju rođaku u Njujorku na abortus u filmu Never Rarely Sometimes Always, do kul srednjoškolke u Netfliksovom filmu Do Revenge, Talia Ryder nas je već impresionirala različitim ulogama. Čini se kao da će karijera ove dvadesetogodišnjakinje biti još bolja, jer će glumiti u čak tri filma 2023 – Joika, Little Death i Dumb Money.

Halle Bailey

Mlada glumica Halle Bailey preuzima glavnu ulogu u jednom od najočekivanijih filmova 2023. godine – The Little Mermaid, i jedva čekamo da vidimo kako će ovu ulogu izneti. Iako bi tako veliki i zahtevan film nekima bio i previše za jednu godinu, očekujemo da Halle vidimo i u muzičkoj drami The Color Purple, pored Fantasie Barrino i Taraji P. Henson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

Pročitajte i ovo: 5 stvari koje treba da znate o Halle Bailey, novoj Maloj sireni

Hunter Schafer

Znamo da je većina vas sigurno zavolela lik Jules u HBO seriji Euphoria, ali ona će imati svoj poseban trenutak u kao glavni lik u prikvelu filma The Hunger Games – The Ballad of Songbirds and Snakes. Poznato nam je da su originalni filmovi Jennifer Lawrence pretvorili u pravu svetsku zvezdu, i isto možemo očekivati i od Hunter.

Jennie Ruby Jane

Okej, možda Jennie nije zvezda u usponu, jer je ceo svet već dobro zna kao deo ikoničnog k-pop benda BLACKPINK, ali će ona svoj glumački debi doživeti u seriji The Idol, zajedno sa Lily Rose-Depp i Weekndom. Impresivno za prvi glumački posao, i nadamo se da će se u njenoj karijeri naći još mnogo glumačkih poslova!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J (@jennierubyjane)

Pom Klementieff

Klementieff 2023. godine glumi u dve velike franšize, Guardians of the Galaxy Vol. 3 i Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, i vrlo je izvesno da ćete je primetiti u raznim drugom ostvarenjima. Ranije je igrala u filmovima Avengers: Endgame, OldboyiUncut Gems – tako da smo više nego uzbuđeni što saznajemo da će imati još jednu uspešnu godinu.

Storm Reid

Storm Reid je postala popularna nakon što je tumačila ulogu mlađe sestre Zendayainog lika Rue, u seriji Euphoria. Ali, ona veoma dobro može da predvodi film i samostalno, kao što je to očigledno u trejleru za film Missing. Takođe, glumiće u već pomenutoj postapokaliptičnoj dramskoj seriji The Last Of Us.

Pročitajte i ovo: Sve transformacije Lindsay Lohan

Naslovna fotografija: instagram.com/hallebailey

Nenad Grubanoski

Comments