Saznajte nedeljni horoskop: 24. novembar – 30. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Nova nedelja donosi odličnu energiju koja će vas pokretati, tako da je, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazite, mala verovatnoća da ćete odustati od svojih namera. Bilo da flertujete s nekim novim, ili ste u vezi s dugoročnim partnerom, posvećujete se istim intenzitetom, što je pomalo ludo i hrabro! Imajući u vidu da uvek znate da ponudite dobar savet, odličan ste posrednik kada su u pitanju ljubavni životi drugih ljudi. Zapravo, može se reći da ste trenutno mnogo bolji u davanju saveta nego u prihvatanju saveta. Vaš ljubavni život će se ispuniti avanturom i uzbuđenjem i jedva čekate šta sledi (a nemati nikakva očekivanja pomaže).

POSAO: Trebalo bi da budete pažljiviji kada je u pitanju stav koji zauzimate na poslu, kao i da izbegavate oštre odgovore. Astrološke pozicije mogu da uzrokuju probleme na poslu izazvane besom, nestrpljivošću i manjkom tolerancije. Trudite se da postignete ravnotežu između ličnog i profesionalnog života.

ZDRAVLJE: Osećaćete se vitalno tokom cele nedelje, a možda ćete čak i uživati u sportovima i istaći svoj takmičarski duh. Ovaj period je vaše vreme da zasijate, a vaše zdravlje će jačati paralelno sa povećanjem fizičkih aktivnosti. Neče vas mučiti nikakve naročite tegobe jer držite (skoro sve) stvari pod kontrolom, ali ipak – radite na svojim problemima sa besom.

2 bik Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Bićete zauzeti brojnim interakcijama i društvenim događanjima, a neki od vaših odnosa mogu da postanu prilično intenzivni. Konstantna okruženost različitim ljudima može da bude prilika da upoznate nekog novog (i posebnog), ali i da zaboravite na težak period iza sebe. Isto tako, bićete spremni za pozitivne promene i odbacićete sve što ne funkcioniše za vas. Potrudite se da se opustite za vikend (pogotovo ako ste impulsivni) jer postoji mogućnost da pokvarite nešto što se lepo razvijalo. Savet: suočite se sa svojim blokadama i ograničavajućim uverenjima koja vas sprečavaju da idete napred.

POSAO: Generalno, ovog meseca bi trebalo da imate odmeren i pragmatičan pristup, kao i da izbegavate nagle i dramatične odluke koje (dugoročno) mogu da utiču na vašu karijeru i poslovanje. Bikovi koji rade u pravnom polju ili su advokati mogu da očekuju uspeh i pobedu nad konkurencijom.

ZDRAVLJE: Ove nedelje, sreća je na vašoj strani jer će vas planete čuvati od štete i mogućih bolesti. Predstojeći period će biti blagonaklon prema vama, te očekujte da ćete se osećati zdravo i entuzijastično, ali i da ćete čuti dobre vesti o zdravlju sebi bliske osobe. Ipak, fokusirajte se na vežbanje i pravilnu ishranu. Potrudite se da disciplinujete sebe jer astrološki aspekti takođe sugerišu na preterivanje – pa se čuvajte prekomerne konzumacije slatkiša, da ne bi došlo do neželjenog povećanja broja kilograma.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: U narednom periodu ćete se posvetiti razmišljanju i analizi svog ljubavnog života – ide li baš onako kako ste planirali ili žalite zbog određenih postupaka. Vodićete zabavne (i intenzivne) razgovore i provodićete dosta vremena s prijateljima, tako da vas na vreme upozoravamo: ne morate da otkrivate intimne detalje iz svog emotivnog života ako ne želite! Znamo da Blizanci vole da se žale na svoje ljubavne probleme: od lošeg seksa do slomljenog srca – nije im strano da dele svoje izazovne trenutke, ali ih to nekad može dovesti u neprijatnu situaciju. Kao što nekada izgovorite nešto zbog čega kasnije zažalite, isto tako vam nije strano da uđete u (površan) odnos zbog koga ubrzo zažalite. Znamo da se nadate kako ćete napokon pronaći onu pravu osobu koju ćete moći da upoznate sa roditeljima (kao i svi), ali žurba vas neće odvesti nikuda. Zastanite i dajte sebi vremena – u redu je biti single.

POSAO: Neki od vas bi mogli da dobiju unapređenje ili povećanje plate koje dugo očekuju. Mogući su novi projekti i proširenje poslovanja, što može izazvati iznenadno povećanje obima rada. Lako ćete prevazilaziti poslovne izazove, tako da nemojte da brinete – ukoliko radite na sebi, sve će teći po planu!

ZDRAVLJE: Imali ste zdravstvene probleme koji sada prolaze, te ćete primetiti da se znatno bolje osećate (telesno i emotivno). Savetujemo da uzmete slobodne dane kako biste napunili baterije i na taj način se izborili sa postojećih zdravstvenim preprekama. Vaša prirodna osetljivost vas čini sklonim napetosti, obično zato što se previše angažujete u problemima drugih, pa se, za promenu, pobrinite da odvojite vreme samo za sebe.

4 rak Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Prirodno je da žalite zbog izgubljene ljubavi, ali preokupiranje time može biti problem. Ako vi (ili osobe koje su vam najbliže) smatrate da je vaše ponašanje nezdravo – čitajte: opsesivno – nema srama u tome da potražite pomoć. Pokušajte da postavite nove (ili učvrstite stare) emotivne granice ako su u poslednje vreme pale. Biti emocionalno ranjiv je odlika hrabrih, ali pokazujete svoje slabosti oko pogrešnih ljudi, a to može da bude opasno. Da li vam je poznat onaj snažan osećaj sigurnosti koji imate kada ste sa ljudima s kojima se zaista slažete? E pa, tome treba da težite i u ljubavi. Ne postoji ništa što vam je suđeno, postoje samo vaše svesne odluke koje vas dovode u ponavljanje istih obrazaca.

POSAO: Moguće su nesuglasice s kolegom ili šefom zbog različitih mišljenja ili sukoba interesa. Prioritizujte kvalitet u odnosu na kvantitet jer je moguće da ste se izgubili u brojkama i zapostavili razlog zbog kog ste uopšte i počeli da se bavite svojim poslom. Na radnom mestu može doći do promena, stare kolege će možda dati otkaz, a nove se mogu pridružiti. Budite oprezni prilikom razgovora s kolegama i ne otkrivajte sve svoje planove.

ZDRAVLJE: Vaše opšte zdravlje će ti biti dobro, ali bi trebalo da budete svesni da možete doživeti neki vid mentalnog stresa. Vaši energetski resursi su iscrpljeni do maksimuma, a vaša svakodnevica se svela na konstantnu brigu o poslu. Joga i meditacija bi mogle da vam pomognu da se nosite sa anksioznošću, ali najpre treba da dozvolite sebi da zaspite noću i odmorite (makar 8č).

5 lav Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Vaš uobičajeni šarm nosi naznaku misterije, što nije nepoznato – vi volite da držite ljude u neizvesnosti, a to će se dodatno pojačati sredinom nedelje. Čak i ako ste godinama s partnerom, sada ćete mu delovati misteriozno (što može da bude i dobro i loše). Ipak, pazite – mogli biste da napravite potez koji ćete kasnije zažaliti. Sa svojom samouverenošću i neiscrpnom energijom, postoji malo toga što niste u stanju da učinite. Iz tog razloga, pobrinite se da koristite svoje moći za dobar povod i nemojte da pokrećete svađe iz dosade.

POSAO: Sreća na radnom mestu će vam biti naročito naklonjena u predstojećem periodu. Smeši vam se dobra poslovna prilika, a moguća je i saradnja sa stranim kompanijama, kao i putovanje. Savetujemo da budete oprezni sa mejlovima i telefonskim razgovorima sa klijentima i kolegama, odnosno – imajte strpljenja kako biste izbegli greške prilikom završavanja poslovnog dogovora.

ZDRAVLJE: Sukobi sa članovima porodice mogu da vas dovedu do prekomernog osećaja napetosti. Nećete oboleti, ali ćete biti fizički slabiji i emotivno iscrpljeni. Glavobolje i migrene mogu da predstavljaju problem, a istovremeno će vam biti izazovno da se fokusirate na bilo šta. Ukoliko želite da savladate ovaj problem, moraćete da se posvetite radu na sebi.

6 devica Nedeljni horoskop: 24. novembar   30. novembar

LJUBAV: Pazite šta govorite jer ćete u afektu možda reći nešto što ćete momentalno zažaliti. Kada otrovne reči jednom izađu iz vaših usta, izašle su i nema povlačenja. Nemojte da žalite zbog impulsivnih postupaka, već naučite da kontrolišete sebe na način na koji priželjkujete da kontrolišete druge. Ipak, astrološki aspekti učiniće da vaše reči zvuče manje kritički i osuđivački nego što zaista jesu. Iskoristite to i fokusirajte se da ispravite situaciju i uzmete u obzir osećanja druge osobe.

POSAO: Izbegavajte konflikte sa ženskim kolegama na poslu, već se fokusirajte na rešenja i pronalazak zajedničkog jezika. Takođe, imajte u vidu da nije povoljno vreme za velike investicije, a ukoliko vodite sopstveni biznis – znajte da možete (paralelno) doživljavati i uspone i padove. Ovo je vreme da odluke donosite sa pažnjom, kao i da se posvetite istraživačkom radu pre preuzimanja novih poslovnih poduhvata u kojima nemate dovoljno iskustva.

ZDRAVLJE: Mogu vam se javiti uznemirujuće misli, te savetujemo da objasnite šta vas muči osobi od poverenja. Osećaćete se emotivno slabije nego inače, ali imaćete podršku porodice, što će vas istinski zbližiti nakon mnogo godina. Na porodičnom frontu dolazi do novog emotivnog početka, a vaš glavni fokus treba da bude na mentalnom zdravlju. Na polju fizičkog zdravlja neće biti većih promena.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments