Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

A kad mi prevarimo njih?

A kad mi prevarimo njih?

1/2

Ne znam vezu koja je opstala, ako smo u njoj varale. Čak i ako smo to činile mudro i na muški način, ako nam ništa nije značilo i ako on nikada nije saznao. Ali znam neke brakove koji su preživeli žensku prevaru. Naravno, znam više onih koji nisu. Ali neki su opstali i to sa otvorenim kartama. Kako oni to opraštaju, ili prevazilaze?

Pa, različito. Neki sprovedu odmazdu i kaznu. Dobro umlate nevernice, zaprete im i ispadnu mužjačine, pa se posle nekog vremena vrate u kolotečinu udobnog života na koji su navikli. Prosto nastave. Ružne stvari se dešavaju, sujeta dobije zadovoljštinu, a uostalom, ni oni nisu ostali dužni. Varali su. Samo to se nekako manje računa nego ženska prevara. Ona možda misli da je svojim neverstvom kaznila njega, a on možda misli da je batinama kaznio nju i pokazao joj gde joj je mesto. Šta god mislili, nekako su izravnali račune i nastavili da se bave zahtevnom svakodnevicom u kojoj imaju izvežbane uloge, obaveze i dužnosti. I u kojoj im je lakše zajedno.

16 reasons to have daily sex A kad mi prevarimo njih?

Verovatno stvari nikad ne budu kao pre. Ali ako su pre dovele do preljube, onda je ovo posle na neki način možda i bolje. Pročišćavajuće. Pravili smo gluposti, bilo je šta je bilo, idemo dalje. Možda primitivno, ali sasvim ljudski. Možda oproštaj i leži u tome da se oboje ispucaju i odluče da prestanu. Da više ne prave gluposti. Jer im je bolje bez njih. Imaju zajedničke interese, decu, imovinu, posao. Nema suštinskog razloga da im se životi promene zbog neverstva.

A možda su shvatili i da im je stalo, kad su se suočili sa glupostima. Možda ljubav ipak malo ima veze. Navika je moćan lepak, ali navika znači i prihvatanje. Ne možemo da zamislimo život bez nekog ko je naš. Možda tako.

Editors choice