Adidas je nagradio fanove koji najbolje poznaju fudbalski klub Partizan i organizovao ekskluzivno druženje sa igračima prvog tima, u adidas monobrend radnji u Knez Mihailovoj ulici.

Fudbaleri: Saša Marković, Miloš Jojić, Miloš Ostojić i Nikola Petrović potpisivali su nove dresove, koje je za njih kreirao adidas, i zajedno sa navijačima razmenjivali utiske o protekloj sezoni.

Slika31 Adidas okupio fanove i igrače Partizana

Najverniji partizanovci imali su priliku da ćaskaju i da se fotografišu sa svojim omiljenim igračima

Priliku da se druže sa crno-belima, imali su fanovi koji su ušli u finale nagradnog kviza koji je adidas organizovao na Facebook stranici.

“Sigurno da smo zadovoljni, imamo plus šest poena. Očekuje nas utakmica protiv Rubina, sve je na nama. Što se tiče derbija… Ne znam šta bih ti rekao. Prvo poluvreme fenomenalno, ali u drugom je koncentracija popustila. Karijeru počinjem da gradim u Partizanu i ponosam sam zbog toga“, rekao je Saša Marković.

81 Adidas okupio fanove i igrače Partizana

Samo najbrži i oni koji su znali najviše o klubu dobili su mogućnost da upoznaju svoje fudbalske idole

Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, navijači Partizana morali su da za svoju profil fotografiju postave sliku na kojoj su u adidas dresu i da je objave na stranici, a nakon toga odgovarali su na deset pitanja o FK Partizan. Na adidsasfootball stranici nalaze se i fotografije druženja fanova i igrača Partizana.

“Završio se prvi deo sezone, ne baš kako je mogao da se završi, ali smo zadovoljni u svakom slučaju, na prvom smo mestu zasluženo. Šest bodova nije ni malo, ni puno. Sad ćemo se odmoriti i pripremiti bolje. Dali smo sve od sebe. Dominiramo već šest godina u  našoj ligi, to nije slučajno, imamo najbolju ekipu. Ovo su moji prvi meseci u Partizanu, karijera mi ide uzlaznom putanjom, tako da za sada ne razmišljam o nikakvim promenama“,  izjavio je Miloš Jojić.

slika4 Adidas okupio fanove i igrače Partizana

Wannabe Magazine voli voli fudbalere, Adidas i Partizan

“Očekujem da nastavimo u ovom tempu, mada uvek, naravno, može bolje. Zadovoljan sam. Mislim da je prvenstvo bolje nego ranijih godina, tu su i “Rad“, “Vojvodina“, “Jagodina“, “Crvena Zvezda“, ima tu dosta kvalitetnih ekipa.“ rekao je Miloš Ostojić.

151 Adidas okupio fanove i igrače Partizana

Svi prisutni su uživali u dobroj atmosferi

Novi dres za sezonu 2012/2013 Adidas je poklonio igračima Partizana u julu ove godine, čime je nastavljena uspešna saradnja poznatog svetskog brenda i FK Partizan.

Fotografija 1 i Fotografija 3 – Dragan Asanov


Marina Marinković  je previše puta menjala svoj potpis. Stoga, zaključuje da voli promene u životu, muziku i pisanje. Na fakultetu je otkrila je da ima zlu polusestru, koju (za sada) mnogo voli. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste, to se nikad ne menja.

Comments