Doncafé je postala zvanična kafe Olimpijskog tima Srbije. Ugovor o saradnji, koji su potpisali Siniša Daničić, generalni direktor Strauss Adriatic i Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, podrazumeva podršku Doncafé olimpijcima u pripremama za najvažnija takmičenja na putu ka Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

Ovom prililkom predstavnici OKS-a obišli su fabriku kafe u Šimanovcima koja je jedna od najmodernijih i najopremljenijih fabrika kafe u ovom delu Evrope i tom prilikom uverili su se u odlučnost kompanije Strauss Adriatic da upozna što bolje olimpijce i bude zajedno sa njima u Timu Srbije na putu do najznačajnijeg sportskog takmičenja na planeti. Predstavnici OKS i olimpijci, osvajači olimpijskih, svetskih i evropskih medalja Tijana Bogdanović, Andrea Arsović i Damir Mikec imali su mogućnost da sami naprave svoju ličnu mešavinu od najboljih kafa jer je Strauss Adriatic poznat po vrhunskom kvalitetu proizvoda a i po stalnim inovacijama, koje donosi milionima ljubitelja kafe u Srbiji.

Potpisivanje ugovora Strauss Adriatic i OKS 1 2 Doncafé zvanična kafe Olimpijskog tima Srbije

Siniša Daničić, generalni direktor kompanije Strauss Adriatic istakao je da je potpisivanje ugovora sa Olimpijski komitetom Srbije potvrda kompanije Strauss Adriatic da zajedno dele vrednosti koje promoviše olimpijski pokret, prijateljstvo, izuzetnost i fer plej.

„Opredeljenje kompanije Strauss Adriatic je da pruži podršku i dodatnu energiju nacionalnom olimpijskom timu u pripremama za sva takmičenja koja ih očekuju u ovom olimpijskom ciklusu. U skladu sa sloganom “Jedan tim – jedan cilj!“ na putu do Tokija 2020. godine, želimo da ulažemo u razvoj sporta i naše najbolje sportiste. Pratimo put pravih vrednosti i okrenuti smo ka kvalitetu i bezbednosti proizvoda. Vodimo računa i o zdravstvenim aspektima kafe kao i energiji koju ona daje a koja nam je svima potrebna. Istraživanja su pokazala da kofein koji se nalazi u kafi poboljšava sportske rezultate i verujemo da će pomoći našim sportistima. Igre dolaze, počelo je odbrojavanje, a nama je drago što saradnju počinjemo baš pred početak Zimskih olimpijskih igara “, rekao je Daničić.

ugovor Doncafé zvanična kafe Olimpijskog tima Srbije

Olimpijski komitet Srbije dobio je novog partnera u pulu sponzora na putu do Tokija.
Podrška olimpijskoj porodici postaje sve snažnija, a drago mi je što smo ostvarili prvi put saradnju i sa proizvođačem kafe – kompanijom Strauss Adriatic. Verujemo da ćemo zajedno realizovati interesantne aktivnosti do Tokija, kroz koje će se svi olimpijci uveriti zbog čega je upravo brend Doncafé omiljen među ljubiteljima kafe. Timski duh je na olimpijskom putu veoma važan, negujemo iste vrednosti sa našim novim partnerom koje nam omogućavaju da budemo još jači na putu ka ostvarenju cilja“, kaže Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Potipisvanje ugovora DM Doncafé zvanična kafe Olimpijskog tima Srbije

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments