Bilo da ste u kratkoj romansi ili dugoj vezi, raskid je uvek bolan, naročito za onu stranu koja je unela više emocija. Ta strana obično više pati posle raskida. Gle čuda, po statističkim podacima, ta strana uvek pripada ženama. Gomila naučnika trudi se već decenijama da otkrije zbog čega se žene malo više prepuste partneru u vezi pa nakon rastanka tuguju, dakle ozbiljno se radi na tome pa ćemo pričekati još malo.

Ako ste umorni od jednoličnosti, (ne)menjanju navika svog partnera ili nečeg trećeg, pročitajte par briljantnih ideja kako da na originalan način, napokon, izađete iz veze.

20 tragicnih stvari koje devojke rade nakon raskida Ako je već vreme za raskid, neka ga on zauvek pamti

Kao prava domaćica: “Dragi, ručak je u rerni, a palačinke na šporetu u tiganju, poklopljene tanjirom. Možeš da ih mažeš sa kremom, džemom, medom, sve to je gore, levo od sudopere. Košulje su ispeglane (onu plavu sam pokupila danas sa hemijskog čišćenja i mogu ti reći da su je odlično očistili). Dokumenti i pristigli računi su ti na radnom stolu, daljinski na stočiću u dnevnoj sobi. Da ne dužim, sve što ti je potrebno naći ćeš na istom mestu osim mene. Sve najbolje!”

Comments