Kao mađioničar: “Želeo si da nam veza bude puna iznenađenja, senzacija, egzotika, promena. Sve sam učinila da ne bude monotono u vezi. Svakog dana sam se sve više trudila. Taman kada sam mislila da sam sve ideje iscrpela, da je sve uzalud, jedna je sinula…Iznenađenje! Ostavljam te!”

Pet razloga da se ne zadržavate u zoni prijateljstva posle raskida Ako je već vreme za raskid, neka ga on zauvek pamti

Kao trgovac: “Ljubavi, žao mi je što sam morala da ponesem onaj kanap iz podruma, ali stvarno mi je bio potreban. Nisam mogla sve stvari da stavim u auto, morala sam neke da pričvrstim za krov automobila. Ako dođu neki nepoznati ljudi i traže pare, ne brini, samo ih isplati. Odneli su sve ostale stvari (koje mi više nisu potrebne) na otpad. U zamenu za ovo imaš dovoljno bensedina na stolu, ali nemoj baš sve odjednom da popiješ.”

Kao statističar: “Mili, ti si sedmi tip po redu sa kojim ću raskinuti, peti sa kojim sam spavala, deseti koga sam poljubila. Ali budi počastvovan, prvi si za kojim nikada neću žaliti.”


Milica Marinković je rođena na pravom mestu u pogrešno vreme. Sanjar po prirodi, veruje u sudbinu i u delotvornost turske kafe. Inspirišu je izazovi, pisanje, muzika i iskreni ljudi. Iz svakog poraza gradi buduću pobedu. Drugačije ne ume.

Comments