Prebacuje ti da si previše emotivna

Ti mu kažeš kako se osećaš, ili se još i rasplačeš jer te je nečim povredio, a on te optuži da preteruješ i da si previše emotivna. Muškarca koji izgovara ovakve rečenice naprosto treba odmah da odbaciš, jer ćeš pored njega biti samo sve nesigurnija, nezadovoljnija i nesrećnija. Nema ničeg goreg u vezi, nego kad se osećaš loše zbog sebe, a znaš da on nije u pravu i da ne treba da čini da se tako osećaš.

Ima dvostruke standarde

Tebi nije dozvoljeno ono što on sebi dozvoljava. Ako ti ne odgovoriš na njegovu poruku, užasno je ljut. Ljubomoran je i ne dozvoljava ti da se družiš i izlaziš bez njega, dok on neometano vodi društveni život. Pitanje vernosti i prevare da i ne pominjemo. Ovakvo njegovo ponašanje ti daje pogrešan utisak da mu je stalo, a sa druge strane, verovatno ti uliva i strah. Ne treba da budeš sa nekim ko te tako tretira i čijeg se temperamenta pribojavaš.

Laže te

Znaš da te laže, gleda te u oči i laže te i zna da ti znaš i očekuje da to prihvatiš, da sarađuješ i da pristaneš na to. Bezobrazluk i arogancija. Ako ga prozoveš i tražiš objašnjenje, on se uopšte ne oseća krivim, čak mu je smešno i očekuje da mu oprostiš i pređeš preko toga, bez da se on izvinjava i pravda.

veza2 3 Ako mu dozvoljavaš ovo, znači da su ti standardi suviše niski
Comments