Nakon uspešne prolećne sezone i kratke pauze tokom leta, Hyatt Regency Beograd nastavlja ove jeseni da organizuje autentične arapske večeri u restoranu Focaccia.

Ovaj petak posetioci hotela imaće priliku da okuse specijalitete sa Bliskog Istoka a potpunom užitku večeri doprineće orijentalne plesačice i zvuci darbuke. Inicijator ovog jedinstvenog koncepta jeste Šef kuhinje Hyatt-a, Nasser Khlef koji je u beogradski Hyatt došao početkom ove godine i svojim dolaskom doneo ukuse i mirise orijenta, a na jelovnike hotelskih restorana autentične arapske mezetluke i tradicionalne specijalitete.

2171 Arapsko veče u hotelu Hyatt Regency Beograd

“Sve je počelo spontano. Rešili smo da organizujemo jedno veče da vidimo kako će ljudi reagovati. Ispostavilo se da se to gostima dopalo i sledećeg meseca tražio se sto više u restoranu Focaccia. Pored orjentalnog plesa, posetiocima je posebno bilo zanimljivo da probaju jela koja su pripremana po islamskim principima i zahtevima Halal standarda” – kažu u Hajatu.

Za samo 2500 dinara iskusite spoj različith začina, ukusa i mirisa tradicionalne arapske kulture 25. septembra od 20 časova u hotelu Hyatt Regency Beograd.

Comments