Najbolji party brend u Srbiji se vraća na beogradsku klabing scenu i to u velikom stilu! Žurka “Banging is BACK” će se održati večeras u klubu Tilt.

Od ove nedelje, najbolji provod u gradu će se dešavati u novootvorenom klubu svakog četvrtka. Belgrade Banging je pripremio specijalan program koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Futuristički ambijent ovog kluba spojen sa jedinstvenom energijom i doživljajem koji pruža Belgrade Banging je idealna kombinacija za sve one koji žele da iskuse provod svetske klase.

Banging 11 Belgrade Banging večeras otvara klubsku sezonu!

Na velikom otvaranju sezone nastupiće dobro poznati Banging Trio u sastavu: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell. Ovi sjajni momci će napraviti atmosferu za pamćenje i učiniti da đuskate uz zvuke najvećih EDM hitova do ranih jutarnjih časova.

Klub Tilt se nalazi na Beton hali, u samom srcu Beograda. Ambijent ovog futurističkom kluba će vas odneti u potpuno novu dimenziju klabinga.

Banging 22 Belgrade Banging večeras otvara klubsku sezonu!

Spremite se za vrhunski light show, jedinstvene performanse, energičan muzički program i unikatan provod sa najboljom ekipom.

Možete rezervisati svoje mesto na 065/BANGING odnosno 065/2264464.

Požurite i  postanite deo Belgrade Banging porodice!

www.belgradebanging.rs

 

Comments