Nakon osam uzbudljivih večeri završen je i drugi krug, odnosno četvrfinale Belgrade Demo Fest Live.

Stručni žiri i publika su od preko 30 sastava predstavljenih u četvrtfinalu odabrali 18, koji će imati priliku da se predstave 13, 14. i 15. juna u klubu “Danguba” tokom tri polufinala.

Iz faze u fazu, iz večeri u veče, Belgrade Demo Fest Live potvrđuje da srpska i regionalna scena nemaju razloga za brigu, jer je autorski i izvođački kvalitet muzičara i bendova na visokom nivou.

U polufinale plasirali su se sledeći sastavi: Ućuti pas (Lazarevac), Uzemljenje (Beograd), GodDamn (Vranje), Regulator (Vrnjačka Banja), Marienfeld (Pančevo), Jelizaveta Bam (Zaječar), Neke Face (Zrenjanin), Knap (Beograd), Sivi (Pančevo/Beograd), InfinitY (Požarevac), Helm (Priboj), Zvučni Zid (Beograd), Hadži Prodane Duše (Užice), Bas i Stega (Pančevo/Pazova/Beograd), Centralna Aktivnost (Beograd), Young Husbands (Beograd), Meda Vuk i Sandokan (Petrovac na Mlavi) i Dok7 (Niš).

bdfl2 Belgrade Demo Fest Live: Završeno četvrtfinale

Iz faze u fazu, iz večeri u veče, Belgrade Demo Fest Live potvrđuje da srpska i regionalna scena nemaju razloga za brigu

Raspored polufinalista po danima može se pogledati ovde.

Veliko finale održaće se 23. juna u bašti KST-a, kome će prisustvovati veliki broj organizatora festivala iz regiona, novinara, menadžera, itd.

Comments