Na najpoznatijoj društvenoj mreži “Instagram” Victoria nas je u svom novom postu obavestila o tome kako jedva čeka da se prošeta praznim ulicama Dover Street-a, ali i da se nada i skora[njem večernjem izlasku. Ovaj put odevna kombinacija je crna duga haljina sa dubokim prorezom kod grudi (koja je takođe iz njene kolekcije jesen/zima) i crne duboke čizme! Ovaj stil, moramo se svi složiti, na njoj stoji kao saliven!

Nezaobilazno je spomenuti da David i Victoria važe za najbolje stilizovan i usklađen par što se modnih kombinacija tiče! Prefinjenost i elegancija  su dve reči koje nas asociraju na njih dvoje! Crna boja i bela boja je njihova dobitna kombinacija kao što smo i navikli, a oni to u paru izvode bez greške! Proslavljeni fudbaler David Beckham je prisvojio savete njegove dugogodišnje izabranice i možemo primetiti da su u većini slučajeva obučeni slično, ponekad i potpuno isto, znajući da Victoria potencira muški kroj i iznosi ih na dosta ženstven i damski način.

Kada bismo se osvrnuli na prošlost i njihove odevne kombinacije od ranije, videli bismo da su uvek išli u korak sa modom i pratili modne trendove na njima svojstven način. Ako upoređujemo stajlinge iz 90-ih godina i danas, uvideli bismo da su se kroj i materijal promenili, ali njihova simoblična crno-bela kombinacija ne. Ali, kako kažu, zašto bismo menjali nešto što je dobro? Procenite sami.

Naslovna fotografija:instagram.com/victoriabeckham

Sonja Perović

Comments