Drame dame, predstavljamo vam blog koji je primamljiv za oko, elegantan i prefinjen na sebi svojstven način, a izdvaja se zbog toga što je ukusan i bavi se isključivo kombinacijama iz kuhinje.

Ukoliko vam je stomak prazan, a oči gladne ne preporučujemo da gledate sledeće slike, jer će vam svakako poći voda na usta. A ako pak nemate ideju šta biste zanimljivo mogle spremiti danas, tu je Chasing Delicious blog i jednim klikom dobićete plejadu ideja, recepata i kulinarskih zamisli.

Prava milina i poklon za oči, stomak, a na kraju i dušu!

Blog postoji od maja 2010. godine, a geografski je stacioniran u Teksasu.

Svake nedelje obraduju nas nekim novim postom, a ako se pitate otkud ime “Chasing Delicious” stvaraoci kažu da je to nešto što se odnosi na sve što radimo u životu, posebno kada se govori o strasti i poteri da nešto dobije ukus, oblik i značaj. Ovo je blog koji je prevashodno napravljen da inspiriše i gura ljude napred.

Ovde ćete naći sve: od osvežavajućih, raznobojnih koktela do ozbiljnih recepata niskokalorične, a ukusne hrane. Ovo je blog koji vam daje ideje za zabavu na otvorenom i pre svega puni vašu trpezu dobrom i zdravom hranom.

Kada otvorite blog, prvo što vidte sa desne strane jesu potkategorije: kuvanje, kuća & bašta, kokteli, a to ovako izgleda:

112 Blogovi koje volimo: Chasing Delicious

U zavisnosti od sfere interesovanja možete otvoriti kategoriju koja vam je najprimamljivija, a ukoliko ste neodlučni izaberite karticu “home” koja vam izbacuje novine i najnovije spocijalitete iz “Chasing Delicious” kuhinje.

Predivne slike. Ima! Ozbiljno napisani recepti koji inspirišu. Tu su!

Svi blogovi koji se bave kulinarstvom imaju mnogo toga zajedničkog, a jedna je stvar koja ih spaja, a to je hrana. Ono što izdvaja ovaj jeste prepoznatljivost, kreativna strana i trud blogera koji daju sve od sebe da nas zabave i da budu od koristi posetiocima.

Ukoliko ste zainteresovani za slaniše:

26 Blogovi koje volimo: Chasing Delicious

Ili slatkiše:

35 Blogovi koje volimo: Chasing Delicious

Vlasnici bloga posebno su ponosni na post sa palačinkama:

44 Blogovi koje volimo: Chasing Delicious

Ukoliko želite da smućkate neki koktel:

54 Blogovi koje volimo: Chasing Delicious

Violeta Stojanović

Comments